Talenthouse Capelle

>> Cultuurpodium Capelle

swing

BEWEGING IS ONLOSMAKELIJK VERBONDEN MET MUZIEK. DE TALENTENFABRIEK GEEFT IEDERE MAANDAG LESSEN HIP HOP DANS IN DE DANSSTUDIO VAN CAPSLOC. 

DANSLES

Danslessen voor jeugd 10+ worden verzorgd door de Talentenfabriek. Bij de Talentschool kun je reguliere dans, drama en zanglessen volgen. Bij de Talentschool  ga je intensief aan de slag met je dans- zang of acteer talent om alles er uit te halen wat er in zit. De danslessen zijn verdeeld in verschillende dansstijlen en worden verzorgd door ervaren docenten. In CAPSLOC worden de danslessen gegeven op maandag.

Maandag 16.30 - 17.30 uur (Hip Hop vanaf 10 jaar)
Kosten € 15,00 per maand.
Voor informatie en inschrijven mail naar: info@detalentenfabriek.eu

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Basement Battles III

Tijdens de derde editie van Basement Battles krijgen rappers en dansers in één minuut de tijd om te laten zien wat zij kunnen. Schrijf je in via basementbattles@capsloc.nl.

sTUDIO TIME

Wist je dat CAPSLOC een opnamestudio heeft, waar je iedere donderdag je eigen vocals over beats kunt opnemen en een professionele track kunt produceren? Mail voor meer info naar jeremiah@capsloc.nl, of kom gewoon eens langs.

sPIT iT oUT

sPIT iT oUT is de open mic sessie waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Rap en Hip Hop liefhebbers krijgen hier iedere maand in 5 minuten de gelegenheid om te laten zien wat zij in huis hebben.