Talenthouse Capelle

>> Cultuurpodium Capelle

stop

ACTIEF ZIJN IS LEUK, MAAR SOMS MOET JE EVEN STOPPEN, STILSTAAN EN JE GEDACHTEN DE VRIJE LOOP LATEN GAAN. ALLEEN DAN KOM JE TOT NIEUWE IDEEËN EN ONTDEKKINGEN.

Op de vrijdag, wanneer er geen reguliere programmering van het Cultuurpodium plaatsvindt, is er tijd om te chillen, naar muziek te luisteren, te gamen op de Playstation, maar vooral om nieuwe ideeën te bespreken met de jongerenwerkers en talentcoach. CAPSLOC wil graag weten waar jongeren behoefte aan hebben. Soms is er een evenement waar CAPSLOC de hulp van jongeren goed bij kan gebruiken.

TIJDEN

IEDERE VRIJDAG

sTOP:                  16:00 - 18:00 uur        CAPSCAFÉ

                            19:00 - 20:00 uur        GESLOTEN

                             20:00 - 21:00 uur        WORKSHOPRUIMTE

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Basement Battles III

Tijdens de derde editie van Basement Battles krijgen rappers en dansers in één minuut de tijd om te laten zien wat zij kunnen. Schrijf je in via basementbattles@capsloc.nl.

sTUDIO TIME

Wist je dat CAPSLOC een opnamestudio heeft, waar je iedere donderdag je eigen vocals over beats kunt opnemen en een professionele track kunt produceren? Mail voor meer info naar jeremiah@capsloc.nl, of kom gewoon eens langs.

sPIT iT oUT

sPIT iT oUT is de open mic sessie waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Rap en Hip Hop liefhebbers krijgen hier iedere maand in 5 minuten de gelegenheid om te laten zien wat zij in huis hebben.