Talenthouse Capelle

>> Cultuurpodium Capelle

spit it out (open mic)

sPIT iT oUT IS DE PLEK WAAR IEDEREEN DIE WAT TE ZEGGEN HEEFT, ZIJN/HAAR RHYMES KAN LATEN ROLLEN EN LANDEN. SLIK HET NIET IN MAAR sPIT iT oUT!

Eens in de vier weken op woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur is er sPIT iT oUT in CAPSLOC. sPIT iT oUT is een Open Mic voor Rap & Hip Hop liefhebbers. Je krijgt hier in vijf minuten de gelegenheid om te laten zien wat je in huis hebt. De open mic wordt gehost door hypeman van BrandWerk, Diggy Rast en drijft op de beats van DJ Raw Kehn. Deelname en entree is gratis. Kijk hier voor de data of kijk op de Facebook pagina.

Wil je je van tevoren aanmelden? Stuur dan een email naar jeremiah@capsloc.nl.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Basement Battles III

Tijdens de derde editie van Basement Battles krijgen rappers en dansers in één minuut de tijd om te laten zien wat zij kunnen. Schrijf je in via basementbattles@capsloc.nl.

sTUDIO TIME

Wist je dat CAPSLOC een opnamestudio heeft, waar je iedere donderdag je eigen vocals over beats kunt opnemen en een professionele track kunt produceren? Mail voor meer info naar jeremiah@capsloc.nl, of kom gewoon eens langs.

sPIT iT oUT

sPIT iT oUT is de open mic sessie waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Rap en Hip Hop liefhebbers krijgen hier iedere maand in 5 minuten de gelegenheid om te laten zien wat zij in huis hebben.