Talenthouse Capelle

>> Cultuurpodium Capelle

SKVR Popschool

WIL JIJ MET EEN BAND KNALLEN OP HET PODIUM? GEEN PROBLEEM! BIJ DE SKVR POPSCHOOL ZORGEN WIJ VOOR JOUW EIGEN BAND. MET ELKAAR GA JE ONDER BEGELEIDING VAN PROFESSIONELE POPDOCENTEN AAN DE SLAG MET BESTAAND OF EIGEN REPERTOIRE. 

MUZIEK MOET GEHOORD WORDEN

En zo sta je in no time op het podium in Rotterdam of Capelle. Bij de SKVR Popschool houden we muziek niet binnen vier muren. Minimaal drie keer per jaar sta je met jouw band op poppodia in Rotterdam en Capelle.

INSPIRATIE EN VERDIEPING

Op onze locaties, muzikale broedplaatsen WMDC en CAPSLOC, vind je volop inspiratie en verdieping. Hiernaast organiseert de SKVR Popschool ieder jaar workshops voor alle bands.

HOE WERKT HET?

  • Geef je op met jouw instrument of band
  • Krijg een persoonlijke intake
  • Vorm met onze hulp, jouw eigen band
  • Word gecoacht en begeleid door onze professionele popdocenten
  • Sta binnen een half jaar op het podium

LESVORMEN EN TARIEVEN

Tijdens de bandcoachings werk je elke week een uur lang met jouw band aan repertoire en samenspel. Met je coach en elkaar ga je op zoek naar de ideale samenstelling en sound voor jullie band. Om je eigen skills op peil te houden en te ontwikkelen kun je naast de bandcoaching ook kiezen voor extra instrumentlessen.

Zo haal je het maximale uit jouw talent! Meer informatie en direct inschrijven vind je op de website www.skvr.nl/popschool.

CONTACT

popschool@skvr.nl
of 010 - 436 13 66

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Basement Battles III

Tijdens de derde editie van Basement Battles krijgen rappers en dansers in één minuut de tijd om te laten zien wat zij kunnen. Schrijf je in via basementbattles@capsloc.nl.

sTUDIO TIME

Wist je dat CAPSLOC een opnamestudio heeft, waar je iedere donderdag je eigen vocals over beats kunt opnemen en een professionele track kunt produceren? Mail voor meer info naar jeremiah@capsloc.nl, of kom gewoon eens langs.

sPIT iT oUT

sPIT iT oUT is de open mic sessie waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Rap en Hip Hop liefhebbers krijgen hier iedere maand in 5 minuten de gelegenheid om te laten zien wat zij in huis hebben.