Talenthouse Capelle

>> Cultuurpodium Capelle

School of music

BIJ TALENTHOUSE CAPSLOC KUN JE, NAAST DE WORKSHOPS EN DE ACTIVITEITEN VAN DE SKVR OOK APARTE MUZIEKLESSEN VOLGEN. DEZE WORDEN GEGEVEN DOOR SCHOOL OF MUSIC. MOMENTEEL BIEDEN ZIJ ALLEEN DRUMLESSEN AAN BIJ CAPSLOC, MAAR HOUD DE WEBSITE IN DE GATEN!

DRUMLESSEN

Drumlessen worden verzorgd door de SCHOOL of MUSIC, wekelijks op maandag, dinsdag en woensdag. De drumlessen zijn onderverdeeld in het leren spelen van diverse drumritmes en het bereiken van een goede speeltechniek. Hierdoor leer je in korte tijd hoe je mee kan spelen met je favoriete muziek of in een band. Verder krijg je uitleg over de aanschaf en het afstellen van je drumstel. Ook als je al langer drumt kan drumles een goede stimulans zijn! Denk hierbij aan stokkentechniek, roffelen, coördinatie en noten lezen.

Leeftijd

De lessen zijn geschikt voor jong en oud. Voor kinderen geldt een minimale leeftijd van ongeveer 7 jaar. Belangrijkste is dat het kind kan luisteren naar instructies en groot genoeg is om bij de pedalen te kunnen. Uiteraard kunnen we dit bekijken tijdens een proefles.

Kosten

Kinderen kunnen bij ons al terecht vanaf €11,65 per les. Personen tot 21 jaar betalen €17,50 per les van 30 minuten. Vanaf 21 jaar kost een les €21 per halfuur. Je kan het lesgeld in maandtermijnen betalen.

Maak gebruik van een gratis proefles. Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.schoolofmusic.nl

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Basement Battles III

Tijdens de derde editie van Basement Battles krijgen rappers en dansers in één minuut de tijd om te laten zien wat zij kunnen. Schrijf je in via basementbattles@capsloc.nl.

sTUDIO TIME

Wist je dat CAPSLOC een opnamestudio heeft, waar je iedere donderdag je eigen vocals over beats kunt opnemen en een professionele track kunt produceren? Mail voor meer info naar jeremiah@capsloc.nl, of kom gewoon eens langs.

sPIT iT oUT

sPIT iT oUT is de open mic sessie waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Rap en Hip Hop liefhebbers krijgen hier iedere maand in 5 minuten de gelegenheid om te laten zien wat zij in huis hebben.