Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

22
01
Interface Vibe met Sophie Francis

Interface Vibe is een EDM-feest (Electronic Dance Music) dat de koppeling brengt tussen (nog niet) internationaal bekende djs en reeds bekende djs. Deze editie wordt gehouden in CAPSLOC op zaterdag 27 januari, met een line-up om trots op te zijn!

Om de avond lekker te beginnen zal King Alert het publiek warm draaien. Deze beginnende dj is vooral bekend van zijn YouTube-kanaal met inmiddels ruim 130.000 abonnees. Sinds 2016 houdt hij zich bezig met het DJ vak en heeft op diverse feesten en events gedraaid. Verwacht big room, future house en deephouse. De Rotterdamse DJ/producer Bougenvilla laat met zijn pompende beats, uitdagende opzwepende percussies de zaterdagavond overgaan in de zondag.

DJRBBEAT krijgt met zijn muzikale mixen van future house, moombahton en deephouse, in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer. Naast optredens in onder andere Factory 010, Dancetour en Gay Pride Amsterdam draaide hij op events in Italië, Spanje en België.

Als afsluitende act komt Sophie Francis de bühne op en zal met haar tomeloze energie deze editie waardig afsluiten. Haar carrière nam een vlucht vanaf 2016. Platenlabels ontdekte haar talent en ze werd gevraagd te draaien op diverse festivals en de beste clubs wereldwijd. Waaronder als New Discovery special guest in BCM Mallorca, waar ze samen met Martin Garrix back2back draaide.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter