Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

11
01
Een nieuw jaar in CAPSLOC

Het programma van het eerste kwartaal van 2018 in cultuurpodium CAPSLOC is bekend! Met Verbalism zet CAPSLOC een nieuw woordenkindje op de wereld, er komen grote DJ's naar Capelle, de vrouwen staan aan het roer en in deze bittere kou kan Capelle toeleven toe naar de tropische sferen van het nieuwe Saboah. Al nieuwsgierig?

Er is een hoop nieuws te beleven in CAPSLOC dit jaar, maar van sommige oude bekenden kon CAPSLOC natuurlijk geen afscheid nemen. Zo blijft DJ Café sPIN gewoon op de woensdag en nodigt het zo nu en dan een bekende artiest uit voor een masterclass. Hiphopplatform CadyBarz gaat dit jaar weer verder met het motto restyle your attitude. Deelnemers gaan aan de slag met hun imago en krijgen workshops van experts. Plaatjes met Paul draait door in het café, Trance Academy nodigt nieuwe gasten uit en er is een Basement Battles om naar uit te kijken!

Platform voor woordkunst
Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Verbalism is het platform voor de woordkunst. De eerste editie is op 9 februari. Op het open podium klimmen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Groot, groter, grootst
Een van Nederlands grootste export producten en een van de beste eclectic-djs van Europa draaien de hele avond back to back! Biggi en Irwan zorgen op vrijdag 16 februari gegarandeerd voor een keihard feestje, gehost door Biggis vaste MC Elton Jonathan. Samen brengen zij de Nederlandse house tot een hoogtepunt in ons eigen Capelle aan den IJssel!

Female take-over
Who run the world? Tijdens de female take-over op zaterdag 24 februari is het antwoord duidelijk: I Am Aisha en K.I.M.M.I.E.D. Met pompende beats en haar rauwe stem trapte I Am Aisha de deur in van de Nederlandse Pop en RnB muziekwereld: Ik ben hier om een stempel te zetten! De Rotterdamse zangeres K.I.M.M.I.E. omschrijft haar sound als dromerig, warm, positief en soulfull. Nu is het volgens haar tijd om haar muziek met Nederland te delen.

Saboah
Op zaterdag 3 maart presenteert CAPSLOC Saboah! De kampong (het dorp) maakt zich op, de saboah (tent van bamboe) wordt neergezet en het feest kan beginnen! Een Molukse muziekavond voor iedereen uit Capelle en omstreken. Laat je meeslepen door dansbare ritmes en tropische geluiden. Neem een drankje, eet een hapje en waag misschien zelfs een dansje op de plaatjes van DJ Teddy. Vanavond mag het! Met optredens van Menxl en coverband Gazooth.

Dikke Bands, Drie Bier
Drie lekker harde bands, drie lekker koude pils (gratis!). Mooi werk om je week mee af te sluiten en het weekend mee te beginnen. De eerste editie is op 26 januari, met Container, Dieselburner, Rene SG en Winterbok!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter