Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

19
10
CAPSLOC haalt Orange Grove en Brainpower naar Capelle

Het was een tijdje stil rondom de Nederlandse rapper Brainpower. In 2015 liet hij zien dat ook Engelstalig hem goed af gaat met het album Determination. De samenwerking met Orange Grove voor de single All The Same zorgde in Amerika voor een 11e plek in de National Record Breakers Charts van 2016. Op 4 november staan zij samen op het podium van CAPSLOC!

Orange Grove
Een 'feel good expierence'. Zo mag je luisteren naar de muziek van Orange Grove noemen. De vijf bandleden zijn afkomstig van St. Maarten, Curacao en Suriname. Ze vonden elkaar in Rotterdam waar twee bandleden opgroeiden. De overzeese invloeden hebben een positieve upbeat, reggae-sound als resultaat: een mengeling van reggae, ska, rap en rock. Gecombineerd met de rauwe stem van leadsinger Michael Maidwell maakt het Orange Grove een reggae-band met een scherp randje.

Brainpower
Brainpower behoeft eigenlijk geen introductie meer. De rapper heeft 10 albums met een top 100 notering uitgebracht en meer dan 20 gouden & platina platen en diverse andere awards ontvangen voor zijn werk. Bovendien is hij de eerste Nederlandstalige solo mc die nummer 1 hits heeft gescoord in Nederland en België. In 2017 slaat Brainpower de handen ineen met Re:Freshed Orchestra. Zij zullen het 15 jaar oude album Verschil Moet er Zijn nieuw leven inblazen op het podium.

Op 12 oktober hield het Rotterdamse podium Annabel een benefiet voor de slachtoffers van orkaan Irma op de Antillen. Orange Grove organiseerde het benefiet en stond hier al samen op het podium met rapper Brainpower. Wie dit gemist heeft of er misschien wel nooit genoeg van krijgt, komt op 4 november gewoon naar CAPSLOC. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en zijn hier te koop.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter