Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

14
08
Vol en divers seizoen CAPSLOC

De zomervakantie is voorbij en CAPSLOC knalt keihard de komende maanden in met een vol en vooral divers programma. CAPSLOC is een plek voor iedereen en van iedereen, aldus Artistiek Leider en programmeur Desiree Bellaard. Die diversiteit zie je natuurlijk terug in ons programma!

Trance, house, hiphop, rock, metal, hardcore en soul. Het komt allemaal voorbij de komende maanden. Het Pacific festival Tihalo biedt in inkijkje in de rijke cultuur van de Molukse en Pacifische eilanden. Rolling Stones fans vieren in december weer de verjaardag van Keith Richards en Rotterdamse diva Lattéy da Costa tovert CAPSLOC om tot het meest open-minded plekje in Capelle tijdens de eerste editie van POES!

Hip Hop Hooray!
Hiphopliefhebbers zijn bij CAPSLOC altijd aan het juiste adres. Op 28 oktober neemt veelzijdig entertainer en Engelstalig rapartiest Josimar Gomes zijn vrienden mee het podium op tijdens Josimar Gomes & Friends. Ook CadyBarz begint weer vanaf augustus. Hét platform voor raptalent in Capelle waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Volg de workshop van Chris Blok, doe mee aan de open mic en battle voor je eigen video. In september en november staan maar liefst twee edities van Basement Battles in de planning. Hier komen dansers en rappers bij elkaar voor een old school battle. Met iedere editie een special guest als live act en natuurlijk met een mooie geldprijs!

Oude bekenden en nieuwe vrienden
De oude bekenden staan gewoon weer bij CAPSLOC aan de bar. Muziekcafé Plaatjes met Paul rockt tot december verder, één keer per maand op vrijdag. Schrijverscafé sPEAK geeft ook dit seizoen weer maandelijks het podium aan schrijvers, dichters, songwriters, columnisten en woordkunstenaars. Het bekende sPIN DJ Café heeft deze zomer wat nieuwe vrienden gemaakt. Tijdens de xL edities nodigt CAPSLOC drie keer een grote naam uit het DJ-vak uit om een masterclass te geven. Ook gaat Trance Acadamy voor het eerst van start. Hier krijgt jong DJ-talent de kans hun muziek te delen.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter