Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

08
06
Een bomvol weekend in CAPSLOC

Jhilani Wijsman en een nieuwe editie Throwback met Zefanio

Wie enthousiast wordt van zowel de talentvolle Haagse singer-songwriter Jhilani Wijsman als een nieuwe editie Throwback met rapper Zefanio, heeft straks een druk weekend voor de boeg. Je zou er van vrijdag 23 juni op zaterdag 24 juni bijna voor gaan kamperen voor de deur van CAPSLOC!

Throwback met Zefanio
Alweer de tweede editie van Throwback, een concept dat bedacht is door jongeren en voor jongeren. Na uncool kid Jay-Way die in maart als Throwback-headliner op het podium stond, is het nu aan jonge rapper Zefanio om Capelle aan den IJssel te veroveren. GeÏnspireerd door zijn idolen, begon hij met het maken van eigen beats en het schrijven van teksten. Freak (2014) met rappers Mellamell en Braze werd zijn de eerste officiële track op YouTube en hij dropte de singles 'Geen Regels' met Jayh en Dopebwoy, 'Laatste Keer' met Jonna Fraser en 'Hart Huilt'. Zefanios self-titled EP kwam uit in februari dit jaar. Zijn support zal op vrijdag 23 juni bestaan uit Capelse djs Luciano Martina, DJ Mainstreet en Andrew Adon. De avond wordt gehost door Nora a.k.a. Pocahontas.

Jhilani Wijsman & band (WSMN)
Deze singer/songwriter schrijft, ondanks zijn bescheidenheid, de prachtigste nummers en begeleidt zichzelf op gitaar. Oprechte emoties en de kracht maar ook kwetsbaarheid in zijn stem is ook het label RedBullet opgevallen, waar Jhilani onlangs heeft getekend. Hij liet een goede indruk achter bij Giels Talentenjacht en met zijn eerste single Een Drankje Voor Jou heeft Jhilani aangetoond dat hij een talent is waar Nederland rekening mee moet houden. Jhilani Wijsman deelt zijn liefde voor muziek, waardoor de luisteraar niets anders kan dan intens meegenieten. In het voorprogramma de gladde delivery en slow-jam lyrics van On The Fence (O.T.F.).

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter