Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

01
06
Jong talent in schijnwerpers naast Mula B

Rapper Mula B gaf op vrijdag 26 mei een liveoptreden in cultuurpodium CAPSLOC tijdens de eerste editie van HOMERUN. Het Capelse concept geeft jonge artiesten uit Capelle aan den IJssel en omgeving de kans het voorprogramma te verzorgen van gerenommeerde artiesten.

Volgens velen is Mula B een van de heetste Nederlandse rappers van dit moment. Onder jongeren heeft deze artiest uit de Schilderswijk geen introductie meer nodig. Zij kennen hem ook wel als Meester Plusser. Bekijk het Instagramaccount van een willekeurig persoon onder de 18 en je ziet wat zijn taalinnovaties onder de jeugd teweeg hebben gebracht. Met de nodige punches, metaforen en agressieve delivery kantelde hij het internet volledig.

Van eigen bodem
CAPSLOC haalde Mula B naar Capelle en zette jong talent van eigen bodem naast hem in de schijnwerpers. DJ Escobar, Ella Banks, DJ Jahtime, KiddyBeatz, Jizzle en de 16-jarige DJ Senna T (de enige dame tijdens deze editie) zijn allemaal bezig met hun eigen muziek. Door hen een plek te geven voor een act als Mula B, maken meer mensen kennis met talent uit eigen stad, aldus artistiek leider Desiree Bellaard. We halen daarmee niet alleen grotere namen van buitenaf naar Capelle, maar zetten ook onszelf op de kaart. Wanneer de volgende editie van HOMERUN plaats zal vinden, blijft nog even een verrassing.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter