Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

01
05
GYGA on tour trapt af in CAPSLOC

Bookingskantoor GYGA gaat on tour. Op zaterdag 6 mei betreden drie jonge bands die zijn toegetreden tot de On Tour selectie het podium van CAPSLOC, om tijdens de eerste show van de tour met stevige gitaren jouw avond te rocken.

GYGA on tour is een nieuw rondreizend festival met als doel eigenzinnige en talentvolle (jonge) bands te promoten en te coachen op de Nederlandse podia. Wij laten de band hier onder andere bekend worden met het Do It Yourself principe, en met de wereld rondom het muziek maken. Het coachen doen wij op het gebied van promotie en performance, legt Bijsterbosch uit.

Op 6 mei zullen in Capelle aan den IJssel de bands Venhill, Innovation en Left Alive hun opwachting maken tijdens de eerste editie van GYGA On Tour. Allen vissen ze in de vijver van de rock, maar op een hele eigen manier. Zo zoekt Left Alive het meer in de hoek van de punkrocknroll, bedient Innovation zich met alternatief geluid en gaat Venhill los op de inyourface-rock met een melancholische sfeer.

Venhill
Venhill is een Alphense band die beukt, maar niet kraakt. Geïnspireerd door hun helden uit de 90s maken de bandleden dynamische In-Your-Face Rock met een moderne sound en verhalende teksten. De Melancholie van Nirvana, de hooks van Biffy Clyro met de energie van John Coffey. Na het winnen van de Alphense Battle of The Bands en Popsport Zuid-Holland, een uitverkocht Gebroeders de Nobel wil de band meer. Met hun eerste EP op zak zijn ze meer bedreven dan ooit.

Innovation
De alternatieve rockband Innovation bestaat uit vier gepassioneerde jongens uit de regio Boskoop. Invloeden die terug te horen zijn bijvoorbeeld White Stripes, Qotsa en Artic Monkeys. Opvallend is het unieke stemgeluid en het voorkomen van de zanger/gitarist waarmee hij zijn publiek weet te boeien en de passie die deze jonge gasten weten uit te stralen. Innovation schitterde de afgelopen twee jaren al op de podia van onder andere
Gebr. de Nobel, Koningsnacht Boskoop en Werfpop Leiden.

Left Alive
Dansbaar, supersnel en mega-energiek - Left Alive speelt punkrock from the heart. Het Haagse viertal combineert catchy riffs als die van Green Day met de krachtige zang van bands als Paramore, en brengt de boel op smaak met een stevige scheut samples. In maart 2017 bracht Left Alive de videoclip van haar nieuwe single Leave It uit. Ondertussen werken de bandleden in de studio hard aan nieuw materiaal, als opvolger van de EP Empty Sidewalks uit 2015. In de komende maanden hoor je de nieuwe songs ongetwijfeld bij één van hun stampende shows tijdens GYGA on tour!

De deuren openen op 6 mei om 21.00 uur. Entree is 4 euro voorverkoop en 5 euro aan de deur.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter