Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

09
02
The Tightropes en Capelse band Fuzzy in CAPSLOC

The Tightropes zijn opgericht in 2012 en racen sindsdien als een ronkende machine door de Nederlandse muziekwereld. “De jonge mannen van The Tightropes komen in buurt van perfectie”, aldus 3voor12. Het funky blues/rock ’n roll trio speelt op zaterdag 18 februari in CAPSLOC, met Capelse band Fuzzy als support act.

The Tightropes
Van jazz tot harde bluesrock en van klassiek tot punk, uit alle genres haalden de muzikanten wel iets. Dikke funky blues/rock ’n roll, vinden ze zelf. Wie echt wil ervaren hoe ze klinken, zal je gewoon naar een live show moeten komen. Op het podium heerst een te gekke chaos en de gitarist, bassist en drummer laten letterlijk een verpletterende indruk achter. Na de 200 van deze verpletterende shows die ze in bijna drie jaar tijd gaven, is het duidelijk dat The Tightropes niet meer weg te denken zijn uit de scene. De messen zijn geslepen en nu brengen ze een derde EP uit. Dit volledig analoog opgenomen stukje ziel representeert hun nieuwe sound.

Fuzzy
Terug op de plek, daar waar het allemaal begon. Op een zwoele Valentijnsdag in 2014 gaven zij in CAPSLOC hun hart en andere vitale organen aan de band Fuzzy. Des tijds naar eigen zeggen nog “een lui zooitje jonge idioten”, sindsdien niet veel veranderd. Of het nu is tijdens het spelen of het schrijven van hun muziek of tijdens een van hun avonturen, ze maken er altijd een goede tijd van met hun pluizige vriend ‘Fuzzy’ met songs waar iedereen van zal genieten. Dat geldt dus voor iedereen, want een goed feestje vier je niet alleen.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter