Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

09
02
Yellow Grass en Mitch Rivers: Americana in Capelle

Zaterdag 11 februari zorgen Yellow Grass en Mitch Rivers voor een dubbele headlineshow op het podium van CAPSLOC. Een lust voor Americana liefhebbers, want beide bands zijn geïnspireerd door de bluesy klanken van de zuidelijke staten. Hun passie voor het genre laten zij graag horen aan het Capelse publiek.

Yellow Grass
Yellow Grass brengt sinds haar ontstaan in 2012 een warme Americana sound, geïnspireerd door bands als Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac, Ryan Adams, Ben Howard, Eagles, Venice, America, Jose Gonzalez en Civil Wars. Een volwassen sound, gebracht met de energie van jonge muzikanten. Sinds de release van hun debuutalbum ‘More Than You Should Know’ (2014) is de band hard bezig met het veroveren van hun plek binnen de Nederlandse muziekscene. Met optredens bij De Wereld Draait Door en op o.a. Crossing Border Festival, Alphen d’Huez en in Paradiso, het verzorgen van aftershows van The Dixie Chicks en Bryan Adams en meer dan 1.5 miljoen Spotify-streams voor de titelsong van hun debuutalbum, zijn ze goed op weg.

Mitch Rivers
Met zijn voeten in de zuidelijke staten componeert Mitch Rivers nummers die smaken als bourbon voor de rusteloze ziel. Op de recent verschenen debuut EP is zijn soulvolle zang met schitterend gitaarwerk samengesmeed tot een rijk gevulde hand songs. Live trapte hij afgelopen jaar samen met zijn band af als support voor de Nederlandse tour van Luke Winslow King in o.a. 't Paard van Troje en Paradiso. Met de Popronde in 2016 streek hij neer in 40 Nederlandse steden. “Mitch Rivers is een uitstekende songschrijver en een al evenzo goede vertolker. Mitch is gezegend met een zeer welluidende stem. Hij leeft voor zijn muziek, iedere dag, ieder moment.”, aldus De Popunie over zijn debuut-ep.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter