Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

19
01
CAPSCORE brengt Canadese band Mare naar Capelle

OP ZATERDAG 4 FEBRUARI BRENGT CAPSLOC JE WEER EEN AVOND LANG DE BESTE (UNDERGROUND) HARDCORE, METAL(CORE), DOOM EN SLUDGE TIJDENS DE EERSTE 2017-EDITIE VAN CAPSCORE. MET WEDEROM NATIONALE EN INTERNATIONALE NAMEN: MARE (CA), EMPLOYED TO SERVE (UK), THE FIFTH ALLIANCE (NL) EN WRECKAGE (NL).

Met de band Mare heeft CAPSCORE één van de grootste underground sludge metal bands ter wereld Capelle binnen gesleept. En de Canadezen live zien is niet zo makkelijk! De band tourde maar weinig en afgelopen mei werd de eerder geplande Europese run gecanceld. De band, afkomstig uit Toronto, typeert zich door slepende ritmes, dicht op elkaar gepakte riffs en talrijke maatsoort veranderingen.

De exclusieve Nederlandse show wordt bijgestaan door goede bekenden, Employed To Serve. Een furieus clubje Engelse rouwdouwers. Zij zetten tijdens eerdere edities van CAPSCORE zowel het café als de grote zaal op stelten. De support acts van de avond zijn The Fifth Alliance en Wreckage. Het Utrechtse Wreckage maakt zware maar melodische metalcore. The Fifth Alliance doet de trommelvliezen trillen met zwartgallige sludge, doom en hypnotiserende (post)hardcore/metal. Gelukkig zijn er oordoppen verkrijgbaar bij CAPSLOC!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter