Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

05
01
CAPSLOC stormt het nieuwe jaar in

CAPSLOC STORMT HET NIEUWE JAAR IN MET EEN EERSTE SEIZOEN VOL BLUES, AMERICANA EN FUNKY ROCK ’N ROLL. OOK DE GELIEFDE HIP HOP KLASSIEKERS KOMEN KEIHARD TERUG TIJDENS THROWBACK. OPEN MIC SPIT IT OUT WORDT CADDYBARZ EN KRIJGT EEN NIEUWE HOODIE AANGEMETEN. KORTOM, EEN SEIZOEN WAARIN OUD WEER NIEUW IS.

Op vrijdag 24 maart laat Throwback alle ultieme klassiekers in de hip hop voorbij komen. Old-school, new-school, West Coast en East Coast. Als het maar classic is! Beperk je jouw dansmoves liever tot headbangen? Muziekcafé Plaatjes met Paul rockt dit seizoen verder op iedere derde vrijdag van de maand. Schrijverscafé sPEAK geeft ook in 2017 weer maandelijks het podium aan schrijvers, dichters, songwriters, columnisten, woordkunstenaars. Vanaf dit jaar verhuist het café naar de vrijdag.

Americana, funky rock ’n roll en snoeiharde covers
In februari is er voor alle metal(core) en hardcore liefhebbers een nieuwe editie van CAPSCORE, met onder andere de Canadese band Mare en het Britse Employed To Serve. Mitch Rivers en Yellow Grass zorgen voor een dubbele headlineshow en laten hun liefde voor folk en americana doorklinken! “Jonge mannen van The Tightropes komen in buurt van perfectie”, aldus 3voor12. Het funky blues/rock ’n roll trio speelt met Fuzzy als support act. Cell29 neemt het publiek mee naar de wereld van rock, rock en nog eens rock met covers van Uriah Heep, Nickelback en zelfs een Grease klassieker!

Beats, Rhymes & Life
In 2017 zal het Beats, Rhymes & Life weekprogramma gewoon weer van start gaan. Op maandag is er sHUFFLE, met workshops over onderwerpen als lyric writing en beatmaking. Op donderdag kun je terecht in de opnamestudio om beats en rhymes het eeuwige leven te geven. Op de eerste en derde woensdag van de maand leren aspirant dj’s tijdens sPIN alles over scratchen, beats, bars en phrases. De maandelijks terugkomende open mic sPIT iT oUT verandert van naam en wordt Caddybarz. Iedere editie wordt één deelnemer gefilmd en gepromoot via social media. Op vrijdag verhuist de InfoShop van Welzijn Capelle naar CAPSLOC. Jongeren kunnen hier terecht met vragen en krijgen hulp bij onder andere het schrijven van een CV, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en hulp bij financiën.

Foto: Mitch Rivers (door Sven Signe Den Hartogh)

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

DJ Café sPIN

Altijd al DJ willen worden en is het tijd om jou skills aan het publieke te laten horen? Kom dan naar sPIN! Onder begeleiding van DJ Raw Kehn kun jij op onze Pioneer CDJ2000 laten horen wat je kunt en je skills verbeteren!

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.


Facebook

Twitter