Cultuurpodium Capelle

Events

CAPSCORE

Elk tweede weekend van de maand is er CAPSCORE in CAPSLOC. Een evenement waarbij ongeveer vier harde bands de ruimte krijgen. Liefhebbers van Hardcore, metalcore, noise en dergelijk gitaargeweld kunnen hun hart ophalen. De CAPSCORE avonden worden georganiseerd door bookingskantoor SFG DIY. Voor vragen of ideeën, kan je hun booker Maartje bereiken via Maartje@capsloc.nl.

PETTICOAT

De avond Petticoat is meeslepend, dampend en stampend. Petticoat betekent een avond gevuld met live rock ‘n’ roll, ronddraaiende rokken, hoge hakken of juist platte All Stars en een hoop stoere mannen. Waarom? Omdat het kan.
De jaren 50 zijn terug! Tijdens PETTOCOAT kun je dansen op twee of drie Rock&Roll/blues geïnspireerde bands. Tussen de bands door en aan het eind van de avond leggen DJ Patti and the Beachmaster plaatjes op de draaitafel die geheel in stijl zijn met de rest van de avond. Dansen en swingen tot in de late uurtjes dus. 
Vragen: Desiree@capsloc.nl

TALENT010

Aanstormend, veelbelovend en nieuw! Wij zijn ervan overtuigd dat er ontzettend veel talent rondloopt in de 010 regio wat nog niet regelmatig op alle podia te zien is. We willen jullie graag voorstellen aan de bands en artiesten waarvan wij vinden dat je ze moet leren kennen. Zodat je over een tijd als ze wel op alle grote podia staat kunt zeggen dat je ze daarvoor nog hebt gezien, in CAPSLOC. Elke TALENT010 stellen we je voor aan drie bands uit de 010 regio.
Vragen of aanmelden? desiree@capsloc.nl

sPEAK

sPEAK is ons literair café, of gemakkelijk gezegd: ons schrijverscafé. Elke maand is er een dinsdagavond open podium waar je voor mag dragen uit eigen werk. Er is voor elke voordracht 5 minuten per persoon beschikbaar.
Schrijvers, dichters, songwriters, oude rotten, jonge honden en alles ertussenin zijn welkom in onze leren stoel te komen zitten, onder onze oude schermerlamp en voor te dragen. Deelname is gratis. De sPEAKs worden muzikaal omlijst en ook songwriters zijn welkom. Voordracht tijd dien je vooraf te bespreken per mail.
sPEAK wordt georganiseerd door Miranda de Haan, voor vragen kun je haar mailen op speak@capsloc.nl

De programmering van CAPSLOC is volop in ontwikkeling, heb je inspirerende ideeën of wilde plannen en een ‘do it yourself-instelling? Laat het ons vooral weten.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Zaal of vergaderruimte huren?

Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt om nieuwe projecten te ontwikkelen en om te investeren in jong talent. Lees hier meer.

Oordoppen vergeten?

Geen nood! Wij verkopen Thunderplugs in de gang naast de muntenautomaat.

Word vrijwilliger

Wil jij meewerken aan het succes van CAPSLOC? Dat kan! Meld je hier aan. Daar kun je ook meteen alle informatie lezen.