Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

Let's talk outside

14-07vrijdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

Gratis

Schrijverscafé

ALOHA :)
CAPSLOC heeft het buitenpodium klaar voor de zomer! De goedverborgen binnenplaats heeft nu een groot podium inclusief buitenmeubilair, bar en feestverlichting. LET'S TALK OUTSIDE dus, met maar liefst VIER PERFORMERS die je niet mag missen. De komende tijd worden de vier performers aangekondigd in dit evenement. Meld je dus gelijk aanwezig, zodat je de aankondigingen niet mist.

Let op: de deuren naar het buitenpodium gaan open om 20.00. En natuurlijk sluiten we de avond af met een open mic: de zeepkist staat klaar voor publiek dat zelf ook iets wil zeggen. Wie zich wil aanmelden voor de open mic kan dat van 8 tot half 9 doen bij de stadsdichter.

DJ MISS PATTI draait de beste platen van de avond, de presentatie is in handen van Desiree, ons Menno fungeert als muze/praatpaal/barman, er is van alles te knabbelen en jawel: entree is gratis!

Tot dan, let's talk outside!

LET'S TALK OUTSIDE is het nieuwste woordenkind van CAPSLOC Cultuurpodium, Speak: woorden op vrijdag, sPEAK open mic en Stadsdichter van Cadij.

CAPSLOC, Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel. (vlakbij metro Capelle Centrum). Parkeren voor de deur is gratis.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Who run the world? Tijdens de female take-over is het antwoord duidelijk. I Am Aisha en K.I.M.M.I.E.D! Zaterdag 24 februari! Be there!