Cultuurpodium Capelle

Boneheadz

02-11zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 7,50Deurverkoop

€ 7,50Voorverkoop

Rock

>> Tickets kopen

Het is tijd voor FEEST! Boneheadz bestaat 10 jaar!

Boneheadz is een hardrock coverband die hoofdzakelijk hardrock uit de jaren 80 speelt. Met hun liveshow vol energie en brutaliteit heeft Boneheadz talloze podia op haar grondvesten doen schudden. Dampende hardrock van oa. Iron Maiden, Judas Priest, Whitesnake, Metallica, Dio, Kiss; in sneltreinvaart komen nummers van (o.a.) deze bands voorbij.

Met de onverwoestbare strot van Frans Janssen, het onnavolgbare spel van gitaristen Andre Borgman en Erwin de Brouwer en een manische ritmesectie in de personen van bassist Kenny van der Loos en drummer Donald Kuijper, is deze trein op het podium niet meer te stoppen.

Boneheadz staat al 10 jaar garant voor een avond onvervalste hardrock: met beukende drums en gierende gitaren nemen zij je mee in de wereld van hardrock, hardrock en nog eens hardrock!!!

Kaarten € 7,50 incl. CD en welkomstdrankje!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws