Cultuurpodium Capelle

Innerviewer

01-12zondag

15:30Deur open

16:00Aanvang

€ 25,00Deurverkoop

€ 22,50Voorverkoop

Event

>> Tickets kopen

Waarschuwing vooraf!

Als je deze show hebt bijgewoond, heb je geen enkel excuus meer om jezelf ervan te weerhouden te doen wat je het allerliefst doet en te zijn wie je echt wilt zijn. Onmogelijk? Ondenkbaar? Onbestaanbaar? Dat denk je maar!

Is het tijd om de moedige stap te zetten richting je meest zuivere zelf? Het laatste thema van 2019 is tegelijk het meest kwetsbaar én de belangrijkste: Eigenwaarde

Deze show gaat over Trouw Zijn aan Jezelf, ook wanneer iedereen iets van jou wil. Het balans vinden tussen jezelf zijn en het dienen van anderen. Met inspirerende ervaringsdeskundigen praten wij over Zuiver Voelen en bij dat stemmetje blijven. In een wereld die je allerlei kanten optrekt en in jezelf ook allerlei stemmetjes om ook allerlei kanten op te gaan. Het vraagt lef om je eigen intuïtie te volgen en het vraagt geduld en doorzettingsvermogen om hierin te groeien. Eigenwaarde bij de INNERviewer: Zuiver jezelf zijn.

Waar heeft het mee te maken?

Wat heeft het bepalen van de (juiste) prijs of tarief van een dienst of product met Eigenwaarde te maken? Wat verdien je? Hoe leer je NEE zeggen tegen wat niet werkt en JA tegen je dromen? Hoe ga je om met tegenslagen, op je werk, in relaties, met mensen veraf en dichtbij die niet behulpzaam of betrokken zijn bij je levensdoelen?
En what about je inner-excuus-Truus? Iedereen wordt wel eens teleurgesteld (door anderen), gekwetst of slecht behandeld. Maar als we daarvan kunnen leren en groeien, welk excuus heb jij om jezelf niet een leven vol plezier en vertrouwen te gunnen?

Wat houdt jou tegen jouw beste zelf te zijn: jouw ECHTE ik?

Als alles in jou schreeuwt, zie je wel dat ik niet gek ben. Dat diepe gevoel in jou. Een soort urge, een drive om het naar buiten te knallen, met de wereld delen, jouw kwetsbare authentieke kant. Daisy Da Veiga (Empowerment coach & motivational speaker) ging ons hierin voor. Gedurende een periode van 18 maanden waarin haar inner Truus duidelijk zei : EN NU IS HET GENOEG! CUT THE CRAP! Nam ze de tijd om te ontdekken wat in de weg stond van wat Daisy écht wilt.
And then came the hard part: change! Een commitment aangaan met jezelf. Trouw beloven aan jezelf, terwijl de verleiding van wereldvreemdgaan jou in allerlei relaties, bochten en ongewenste handelingen dwingt.

Door wie?

Daisy en andere ervaringsdeskundigen, waaronder; Chantelle do Rosário (oprichtster/eigenaresse Maid in Full); Vanessa Umboh (oprichtster 'Stem Zonder Gezicht'); Lorraine Klaiber (Water Of Words kunstenares, spoken word artist) en Joël da Veiga (initiatiefnemer 'Self Acceptance') komen naar de show om jou hun persoonlijk verhaal en levenslessen ter inspiratie aan te bieden. Een show voor (ondernemende) vrouwen en mannen die zuiverheid en balans nastreven. Die moe zijn om geleefd te worden. Moe van de Excuus Truus modus. Personen die al geruime tijd stoeien met de vragen Wie ben ik dan, om egoïstisch te zijn, om mezelf op nr. 1 te zetten? Wil je leren kiezen voor jezelf, voor je passie en dromen, zonder je hiervoor te moeten verontschuldigen?

Belangrijkste thema?

Wil jij weten hoe jij jouw gevoel van Eigenwaarde vergroot en verhoogd en concrete stappen zet richting het zijn van jouw meest zuivere zelf? Misschien is dit het allerbelangrijkste thema in jouw leven! Dan is hét moment aangebroken om het de ruimte te geven, om het er te laten zijn, in een ruimte met gelijkgestemden, wie JIJ wil zijn?

Het is jouw pad. Niemand kan het voor je doen. Maar je bent niet alleen. The Universe has your back. En wij bij The INNERviewer Show ook.

Hier wil je bij zijn!

Zon 1 december
16 - 19uur (15:30 inloop)
THE INNERVIEWER SHOW
CAPSLOC, Capelle aan den IJssel

Tickets:
E 22,50 regular
E 17,50 early bird (tijdelijk)
E 25, - aan de deur

*Inclusief overheerlijke eet bewust warme maaltijd

Tickets via ticketlink...

NU ONLINE!!!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws