Cultuurpodium Capelle

CAPSCORE (canceled)

25-10vrijdag

19:30Deur open

20:00Aanvang

€ 6,00Deurverkoop

€ 5,00Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

Het was alweer even geleden, dus de hoogste tijd om te moshen in ons CAPS Café! Op vrijdag 25 oktober komen het Britse Palm Reader, het Duitse Canine en gouwe ouwe Utrechtenaren Mary Fields hier de boel flink op stelten zetten.


LET OP: vanwege ziekte heeft PALM READER hun Europese tour moeten afzeggen. Een vervangewr wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Palm Reader is veruit de grootste naam op het gemengde affiche. De band speelde jaren terug al op Pukkelpop (BE), deed Jera On Air aan en de vorig jaar uitgebrachte track 'Swarm' zit inmiddels op vijftigduizend YouTube kijkers. Niet slecht en al helemaal niet binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als een mix tussen metal en de emo van welleer.

Onze Oosterburen van Canine gaan wat meer richting de ruige punkrock. Beoordeel meest recente wapenfeit 'Toxic' zelf op HardcoreWorldWide. Mary Fields maakt het trio bands compleet en een flinke groep Capellenaren zal deze Utrechtse bands inmiddels wel kennen: ze speelden eerder op Smashfest 2018, waarbij vocalist Moss z'n hoofd openhaalde aan de bassgitaar en door bleef spelen terwijl het bloed flink stroomde. Rock 'n roll. Ken je ze nie'? Nieuw materiaal komt er aan, maar deze livesessie van '50 Shades Of Sasha Grey' geeft een aardige indruk.

CAPSCORE avonden zijn bedoeld voor jonge muzikanten die lekker hard spelen, pils van de tap is €2,- en de avonden zijn voor alle leeftijden toegankelijk. Onder de 18 natuurlijk NIX.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws