Cultuurpodium Capelle

JamCity

24-11zondag

15:00Deur open

15:00Aanvang

Gratis

Jamsessie

Om de slapende muzikant uit 010 wakker te schudden, organiseren we op elke laatste zondag van de maand in de middag, een laagdrempelige jamsessie. Iedereen die graag een keer met z'n instrument op het podium wil staan is welkom! Er wordt gezorgd voor een aangenaam geluidsniveau en een boeiende progressie. De dag wordt zo ingedeeld dat beginners in het begin aan bod komen en de gevorderde muzikanten aan het einde van de middag hun kunsten kunnen vertonen.

Ook wordt singer-songwriters de mogelijkheid gegeven om een leuke presentatie tussen de jams door te doen. Iedereen is welkom! Voor niet muzikanten is er ook plek, aan de tafeltjes kan een drankje worden genuttigd terwijl de jam in de achtergrond zorgt voor de sfeer. De deur opent om 14:30 en de entree is gratis.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws