Cultuurpodium Capelle

The INNERviewer Show

19-05zondag

15:30Deur open

16:00Aanvang

€ 17,50Deurverkoop

€ 17,50Voorverkoop

Event

>> Tickets kopen

Op 19 mei 2019 komt The INNERviewer Show voor de tweede keer naar CAPSLOC Capelle aan den IJssel met taboedoorbrekende onderwerpen en thema's. Een uniek talkshow event waar je bij wilt zijn om een leerzame en helende-innerlijke-beleving te ervaren. Zo'n event waarbij je achteraf zegt, ik wist het, hier moest ik bij zijn!
Irwin Ment als 'The INNERviewer' bespreekt intieme en persoonlijke verhalen met inspirerende en bijzondere Nederlanders. The INNERviewer Show biedt een podium waarop mensen blootgeven. Hun diepste verhalen en verlangens schitteren en raken ons.

Gezellig, intiem en spannend. Voor alle belangrijke levensvragen en nieuwe ontmoetingen, met elkaar, maar ook met jezelf. Met een hapje en drankje erbij en bezielde entertainment.

Kaarten 17,50 p.p. (inclusief warme hapjes!)

LET OP! Vanwege de intieme setting zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je gauw aan!

The INNERviewer
Connecting people | Sharing Stories | Changing Lives

Jij bent van harte welkom!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws