Cultuurpodium Capelle

Smashfest

11-05zaterdag

14:30Deur open

15:00Aanvang

€ 15,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Festival

>> Tickets kopen

De Britse metalbands Conjurer en Ithaca headlinen Smashfest dit jaar. Het harde muziekfestival vindt voor de zesde maal plaats in CAPSLOC te Capelle aan den IJssel. Ook Arson, Attan, Searching For Relief, Port Violette, Take No Prisoners, to live among wolves, Gunnar V., Decay, All Dogs Go To Heaven en Unknown Bird maken hun opwachting.

Met Conjurer en Ithaca zijn twee bands van het prestigieuze Holy Roar Records binnengehaald. Op het moment van schrijven, maart 2019, werd het door Trivium geprezen Conjurer bezig met een maand lange tour door Amerika, terwijl Ithaca onder meer hard gaat op Pitchfork en Metal Hammer. Het Vlaamse Arson speelde binnen tien shows op Jera On Air 2018, Searching For Relief speelt daar dit jaar, Attan uit Noorwegen is één van Metal Hammer's band-van-de-weeks, Take No Prisoners en to live among wolves stonden in februari nog in Paradiso en Port Violette presenteerde hun debuut eerder dit jaar in een vol dB’s te Utrecht. Met Decay, Gunnar V. (IJsland), All Dogs Go To Heaven en Unknown Bird zijn ook de akoestische acts van Smashfest 2019 bevestigd, allen met stevige wortels in punk. Hiermee is de talentvolle vaderlandse hardcore / metal scene goed vertegenwoordigd in Capelle, iets waar we samen erg trots op zijn.

Smashfest wordt op 11 mei 2019 georganiseerd door Smithsfoodgroup DIY en CAPSLOC. Op het één daagse indoor festival is ruimte voor allerhande harde muziek, maar er zijn ook akoestische sets, er wordt live getattoeerd en er is een kleine markt met muziek merchandise. Parkeren bij CAPSLOC is gratis, de zaal ligt op een paar minuten lopen vanaf de Rotterdamse metrolijn C, drankmunten zijn €2 per stuk en elke show is afgelopen vóór de laatste metro gaat. Meer info vind je op www.capsloc.nl, hier kan je ook alvast tickets halen in de voorverkoop, voor €10 per stuk.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws