Cultuurpodium Capelle

Zomerconcert CVZI

29-06zaterdag

19:00Deur open

19:30Aanvang

€ 6,00Deurverkoop

€ 6,00Voorverkoop

Event

>> Tickets kopen

Op zaterdag 29 juni willen wij het schooljaar 2018/2019 muzikaal en feestelijk afsluiten voor de zomerstop!
Wij denken nog vaak terug aan het Jubileumconcert van vorig jaar en de enorm gezellige dansparty achteraf. Wij willen dat met deze dag en dit feest nog een keer dunnetjes overdoen!!

Deze dag zal er een avondconcert zijn met na het avondconcert een afterparty met DJ. Verschillende koren en solisten zullen deze dag optreden en hun kans krijgen om te stralen en te laten horen waar zij het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest.

Concert: 19:30 - 22:00 uur
Afterparty: 22:00 - tot in de late uurtjes

Wij zijn sinds kort een samenwerkingsverband aangegaan met CAPSLOC. Deze locatie vinden wij perfect voor dit feest en eventuele andere komende evenementen. Er is een mooi podium, een supergezellige bar, mooi licht en goede apparatuur. Op deze manier willen wij jullie ook kennis laten maken met CAPSLOC.

Wij zijn nog druk bezig met alle voorbereidingen en komen later met alle details over dit zomerconcert, maar het lijkt ons handig als jullie deze datum alvast vrij kunnen houden in je agenda om dit schooljaar gezamenlijk en feestelijk af te sluiten zo vlak voor de zomer!

Zet jezelf op AANWEZIG op dit evenement! Zodra wij meer informatie hebben en er meer dingen duidelijk worden zullen wij dit op deze pagina melden, zodat jullie tijdig op de hoogte zijn.

Tot de 29e!! :D

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws