Cultuurpodium Capelle

The Keithbash

15-12zondag

13:00Deur open

13:30Aanvang

€ 12,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Rock

>> Tickets kopen

The greatest Rock and roll band in the world is still alive! De Stones tourde ook dit jaar weer, in de VS. Jagger werd in juli al 76, Keith Richards wordt het binnenkort op 18 december. Dat willen we graag met jullie vieren op deze jaarlijks terugkerende Keithbash!

Maar niet alleen dat: we vieren ook dat de Stones tribute band Undercover 35 jaar bestaat en dat de Keitbash al 15 jaar een groot succes is!

Undercover organiseert samen met CAPSLOC deze nationale Stonesfandag. Elk jaar komen vele Stonesfans uit heel het land, maar ook uit Belgie en Duitsland naar dit evenement. Om te genieten van Stones live muziek en elkaars verhalen.

Dit jaar speelt Undercover het hele Some Girls album, met onder andere de hits Miss you, Beast Of Burden en Respectable. In een tweede set komt een groot deel van de bekende Stones hits voorbij. Honky Tonk Woman, Brown Sugar, Start Me Up, Jumping Jack Flash, It's Only Rock & Roll, wie kent ze niet?!

Traditiegetrouw zal ook de Keith Richards tributeband The Keef Collective optreden met een bloemlezing aan Keith- maar ook Ronnie Wood songs.

Maar er is veel meer! Een enorme stand met Stonesmemorabilia, Stones filmbeelden op een groot scherm, een loterij met Stonesprijzen en Stonesfood.

Let's spend the day together! Satisfaction guaranteed!

CAPSLOC, Pelikaanweg 3, Capelle a/d Ijssel
Zaal open: 13.00 uur
Aanvang programma 13.45 uur tot 19 uur
Kijk ook op: www.rsundercover.eu

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws