Cultuurpodium Capelle

Latino BM Royale

30-11zaterdag

21:00Deur open

22:00Aanvang

€ 15,00Deurverkoop

€ 12,50Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

Op zoek naar entertainment, muzikaliteit, show en gezelligheid? Dan zorgt CAPSLOC voor een primeur in Capelle aan den IJssel op zaterdag 30 november! Deze avond word omgetoverd tot een waar tropisch feestfestijn. Van internationaal niveau is er de muziekformatie Latino BM Royale! Divers en smaakvol met de beste latin vibes en grooves.

Latino BM Royale verwerkt het Moderne Westen en het Swingend Latin in haar songs en is hierdoor erg gewild en bekend om haar breed repertoire met show, spektakel, entertainment en sound, waar zang en muzikaliteit op nummer 1 staan.

De band is vaak in het buitenland te bewonderen waar zij uitverkochte shows geven zoals in Amerika, Spanje, ItaliŽ, Engeland, Venezuela, Canada, Turkije, Cuba, Belgie, Duitsland, Dubai e.a. landen. Tevens heeft de band diverse Latinpop Awards mogen ontvangen voor hun muzikale pretaties zoals de Latin popawards in 2012, 2010, 2014 en hebben zij met de grootste artiesten mogen optreden zoals met Don Omar, Daddy Jankee etc.

Het repertoire van Latino BM Royale is zeer gevarieerd: de band niet garanderen dat u op uw stoel stil kunt blijven zitten. Een combinatie van akoestisch met electronisch slagwerk zorgt voor een daverend ritme en bespeelt Latino BM Royale de meest gangbare genres van Latin-Pop zoals Salsa, Reggae(ton), merenque tot moderne Top-40.
De mooiste covers met eigen hitnummers worden met de mooiste en beste latin-grooves op hoog niveau bespeeld. Allen met een tikkeltje tropisch saus aan toegevoegd.

De band is niet te missen op nationale groot podia en staan zij daarom menig malen geprogrammeerd op de grootste festivals zoals Zomer Carnaval tot Latin Village e.a.

Altijd al willen genieten van een mooie tropische avond met de mooiste klassieke hits van Juan Luis Guerra tot Gloria Estefan en Marc Anthony tot Luis Fonsi? Koop dan nu je tickets voor deze geweldige Latin avond in CAPSLOC met Latino BM Royale.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws