Cultuurpodium Capelle

Soulfuzion+Rudy de Queljoe trio

30-03zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 12,50Deurverkoop

€ 12,50Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

SoulFuzion

De complete Soul/Funk/R&B sensatie met één mannelijke en twee vrouwelijke vocalisten. Reeds bekend in Capelle aan den IJssel door hun optredens in de Boekenkast die altijd stampvol zijn. 30 maart zijn ze te zien op het podium van CAPSLOC!

Voor de tien muzikanten van SoulFuzion is de R&B-traditie een 'groot jachtterrein'. Dus spelen ze funk en soul, evenals een paar jazzy ballads. Deze veelzijdigheid en hun openheid staan garant voor een avond vol groovy verrassingen.

Deze serieus gepolijste muzikanten brengen strakke harmonieën. Band met een super coole look en geluid, plus een gevarieerd repertoire dat iedereen doet dansen!

SOULFUZION is:
Hans Paliama-Leatemia: Zang
Valerie Linger: Zang
Stephanie Jill: Zang
Cor Kalkman: Toetsen
Ferry Akerina: Gitaar
Ron Remeeus: Bas
Willem Latumanuwy: Drums
Niek Ulrich - Alt,Tenor, Bariton Sax
Mac de Roode - Trombone
Ronald Arkesteijn - Trompet

Bio Trio Rudy de Queljoe

Rudy de Queljoe, had in de jaren 60 een bescheiden hit (Celestial Dreams) met de band Dragonfly. Dragonfly trad diverse malen op in het voorprogramma van Pink Floyd en reisde zelfs af naar Engeland. Ondanks het aanwezige talent en het predicaat ‘de Europese Jimi Hendrix’ voor Rudy, brak Dragonfly niet door. Later maakte Rudy deel uit van diverse bekende bands als Brainbox (waarvoor hij het nummer Mobilae schrijft) 1970-1971, 1982-1984, 2003-2004, 2010-heden, Vitesse (1977-1979) en Massada (1979-1983 en 2004-heden) en Flavium. Met laatstgenoemde (Molukse) band scoorde hij zijn grootste hit, het sentimentele Sajang é. Rudy maakt nog steeds muziek en speelt in verschillende groepen.

Wim Lohy, is afgestudeerd als klassiek gitarist aan het Sweelinck conservatorium te Amsterdam. Behalve gitarist is hij zanger met een authentiek stemgeluid. De klank van zijn gitaar is warm, rond, vol, afwisselend met pittige accenten. Lohy heeft een prachtige timing, heel vrij, soepel en lekker swingend.

Alvin Manuhuwa, won als drummer van Ninthe de Beste Muzikantprijs in de categorie hiphop/RnB van de Grote Prijs van Nederland. Onlangs stond Manuhuwa met het hiphopduo Fouradi op het podium. Hoewel dat beide partijen beviel, ziet Manuhuwa er wegens tijdgebrek vanaf om als vaste drummer met Fouradi op te treden. Bij Massada legt hij de basis ritme voor het swingende geluid dat deze band voortbrengt.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws