Cultuurpodium Capelle

Soulfuzion

30-03zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 12,50Deurverkoop

€ 12,50Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

SoulFuzion

De complete Soul/Funk/R&B sensatie met één mannelijke en twee vrouwelijke vocalisten. Reeds bekend in Capelle aan den IJssel door hun optredens in de Boekenkast die altijd stampvol zijn. 30 maart zijn ze te zien op het podium van CAPSLOC!

Voor de tien muzikanten van SoulFuzion is de R&B-traditie een 'groot jachtterrein'. Dus spelen ze funk en soul, evenals een paar jazzy ballads. Deze veelzijdigheid en hun openheid staan garant voor een avond vol groovy verrassingen.

Deze serieus gepolijste muzikanten brengen strakke harmonieën. Band met een super coole look en geluid, plus een gevarieerd repertoire dat iedereen doet dansen!

SOULFUZION is:
Hans Paliama-Leatemia: Zang
Valerie Linger: Zang
Stephanie Jill: Zang
Cor Kalkman: Toetsen
Ferry Akerina: Gitaar
Ron Remeeus: Bas
Willem Latumanuwy: Drums
Niek Ulrich - Alt,Tenor, Bariton Sax
Mac de Roode - Trombone
Ronald Arkesteijn - Trompet

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws