Cultuurpodium Capelle

Pitch your event!

26-01zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

Gratis

Talentavond

Barst jij van de ideeën en heb je altijd al je eigen evenement willen organiseren? Dit is je kans! Of je nu een poetry slam, een metalfestival, een karaokeavond of een tropical night met opblaasdieren in gedachte hebt: op 26 januari maak je kans om jouw idee pitchen voor een jury tijdens ‘Pitch You Event’.

Wat moet je doen?
* Upload voor 1 januari een video waarin je jouw idee toelicht en zet hem op Instagram of Facebook met #pitchyourevent en #CAPSLOC.
* Zorg dat zo veel mogelijk mensen jouw video liken en delen.
* Maak een plan van aanpak en een begroting van maximaal 1.500 euro waarin je ook de promotie van jouw evenement meeneemt en mail deze voor 1 janauari naar info@capsloc.nl.

Wat zijn de voorwaarden?
* Het event moet kunnen plaatsvinden in de maand mei of juni.
* Het event moet voor iedereen vrij toegankelijk (hoeft niet gratis) zijn, dus geen besloten feestje voor je eigen vrienden!
* Het event kan gerealiseerd worden binnen een budget van 1.500 euro.
* CAPSLOC beheert het budget om het evenement te realiseren. Je kunt er dus niet van op vakantie, hoe verleidelijk dat ook klinkt!
* Het evenement moet passen binnen de normen en waarden en de huisregels van CAPSLOC. De huisregels kun je vinden op capsloc.nl.

CAPSLOC maakt half januari bekend welke ideeën door gaan naar de live-pitch op 26 januari.
Good luck!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws