Cultuurpodium Capelle

ACinDC (A Tribute to AC/DC)

13-04zaterdag

20:30Deur open

21:00Aanvang

€ 12,00Deurverkoop

€ 8,00Voorverkoop

Rock

>> Tickets kopen

A tribute to AC/DC by ACinDC

AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als een van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet.

Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest.

Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath, en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast.

Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder Belgie, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australie. En festivals van zwarte cross, bospop, tot graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie.

Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een once in a lifetime experience. Kom naar een van de live shows van deze nieuwe sensatie en laat je overtuigen dat er maar één de beste kan zijn! Raden wie dat is!

https://www.facebook.com/acindc.acdctribute/

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws