Cultuurpodium Capelle

Alternative Friday\ Love will tear us apart again

15-02vrijdag

20:00Deur open

20:00Aanvang

Gratis

Muziekcafé

De plek om iedere maand weer onder genot van een drankje en hardere muziek te genieten van goed gezelschap. Van rock tot metal, van ska tot punk en alles wat erop lijkt.

Elke editie staat in het teken van de ‘what’s happing this time’. Zo doen we een fuck-valentijn-editie a.k.a. emo a.k.a. liefdesverdriet, een St. Patricksday-editie en doen we mee met de dag van de popmuziek en de week van het Nederlandse BIER! Dit allemaal met lekkere harde muziek.

We starten dit jaar met een net-niet-valentijnseditie op 15 februari.
Love will tears us apart again, DJ's Jesse en Patricia zullen deze mooie Joy Division plaat en vele anderen voor jullie draaien.
We zorgen dat het speciaalbier klaar staat en dat er hapjes zijn.
Entree is gratis.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws