Cultuurpodium Capelle

SPIN Twist DJ Cafe

10-07woensdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

DJ workshop

Klaar voor de Spin Twist?!

10 juli is alweer de laatste Spin Twist van het seizoen! Andrew Adon zal ons nogmaals vergezellen en de avond een leuke Twist gaan geven.
Andrew draait al meer dan 10+ jaar mee in de scene en heeft met verschillende grote artiesten samengewerkt en resident gestaan voor verschillende clubs over de hele wereld.

Met de Spin Twist behandelt Andrew elke avond een ander thema omtrent het draaien in de club, van setlist tot marketing.

Om je aan te melden voor deze avond kan je jezelf bij het Facebook evenement op aanwezig zetten: https://www.facebook.com/events/620301361805095/

Voor deze avond zijn er helaas maar 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!! Entree is gratis!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws