Cultuurpodium Capelle

Capscore: The Deadnotes (DE) + Rites + Latchstring (UK) + Kid Dad (DE)

08-03vrijdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 6,00Deurverkoop

€ 5,00Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

Lekker rammen in Capelle! Op vrijdag 8 maart komen The Deadnotes, Rites, Latchstring en Kid Dad naar ons café voor een avondje punkrock.

Het Duitse The Deadnotes neemt Kid Dad mee op tour, terwijl nuchtere Hollanders Rites het Britse Latchstring meenemen op een tochtje door west Europa. Beide eerst genoemde bands hebben vaker bij ons gespeeld en staan elke keer weer garant voor een flinke bak herrie. Of het nu over gebroken harten of lekker linkse politieke keuzes gaat: de passie zit er in bij alle vier de bands.

CAPSCORE avonden zijn bedoeld voor jonge muzikanten die lekker hard spelen, pils van de tap is €2,- en de avonden zijn voor alle leeftijden toegankelijk. Onder de 18 natuurlijk NIX.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws