Cultuurpodium Capelle

Live (Semi) Acoustic Music on a Sunday Afternoon

11-11zondag

13:30Deur open

14:00Aanvang

€ 12,50Deurverkoop

€ 12,50Voorverkoop

Rock

>> Tickets kopen

Beleef de muzikale reis van PROJECT INNOVATION...

Project Innovation is een muzikaal project dat flink aan de weg timmert onder leiding van gitarist Ferry Uktolseja.
Na het uitbrengen van zijn gelijknamige CD in 2017 volgde een promo tour met al snel een 1e (uitverkochte) Theater optreden in het Zimihc Theater in Utrecht. Na een aantal succesvolle theater optredens in het land komt Project Innovation ook in de CAPSLOC Cultuurpodium te Capelle a/d IJssel. De groep speelt o.a muzikale stukken van de CD... ook eigen nrs zullen voorbij komen. (Semi) Acoustic Muziek van Jazzrock.. Smoothjazz... Ballads tot Gospel, zullen ten gehore worden gebracht met een Lead/backvocals van bekende vocalisten o.a. Simone Hiariej en Pascha Talany. Een muzikale beleving die je moet zien en voelen van deze Live (Semi) acoustic Music on a Sunday Afternoon....

Project Innovation presenteert op deze dag ook nieuwe (Molukse) muzikale talenten..o.a.
Navayo Parera (leadvocal) een zanger die al enige ervaring had opgedaan bij verschillende bandjes maar nu als solo artiest zijn weg probeert te vinden in de muzikale wereld van de R&B/Hiphop..
Sabine Dissels-Tulaseket een zangeres die ook al flink aan de weg timmert met haar zang carriere, zowel solo als met de bekende muzikale band Va2 Voom treden ze in het hele land op. Sabine zal acoustic begeleid worden door bekende muzikanten die zij geheel in haar eigen stijl van R&B/Soul tot Lagu (molukse tradionals) ten gehore zal brengen.
Project Innovation:
Bass Guitar....Solas van Motman Guitar....Nelson Gomies Drums....Eliando Hatumena Piano....Eric Wijnands Saxofoon....Leon Wildner.... Percussie....Ezra Lesimanuaja Guitar.....Ferry Uktolseja Lead/Backvocals....Simone Hiariej en Pascha Talany and many more.....
Er zijn ook Molukse hapjes aanwezig verzorgd door de Molukse ouderen groep uit Capelle a/d IJssel...

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws