Cultuurpodium Capelle

THE INNERVIEWER

20-10zaterdag

15:30Deur open

16:00Aanvang

€ 49,95Deurverkoop

€ 49,95Voorverkoop

Rock

>> Tickets kopen

THE INNERVIEWER

Mijn naam is Irwin Ment, The Innerviewer sinds 2013. Met veel trots presenteer ik de gelijknamige en langverwachte maandelijkse show "THE INNERVIEWER". Een talkshow meets netwerk event, gehouden in cultuurpodium CAPSLOC in Capelle aan den IJssel.

Mijn diepste wens is dat we collectief een individueel kijkje naar binnen krijgen, samen opzoek gaan naar antwoorden en daarbij elkaar de moeilijke vragen durven stellen. Op reis naar de betekenis van wie we zijn, wat ons verbindt en met welk doel?
Ik geloof namelijk dat de antwoorden veel dichterbij zijn dan we denken, maar te vaak voorbijgaan aan de meest logische bron, dat ben Jij! Dat ben ik! Ik heb ervaren dat de sleutel van het ontdekken van onze grootste potentie in onze verhalen zit, onze (levens)ervaringen. En dát durven delen, leren van die verhalen, van elkaar, onze successen, maar ook de pijn en struggles (de reis), het antwoord is!

Dit is mijn droom en misschien wel de jouwe. Hier wordt namelijk het hart blij van. Het antwoord op een roep van binnen. Want het vereist moed om de echte verhalen uit ons leven te vertellen. Voor iedereen een diepe behoefte, maar niet altijd een vanzelfsprekendheid.

Daarom dit event en elke maand een bijzondere gast en thema om ons op weg te helpen. Gasten van THE INNERVIEWER zijn naar-binnen-kijkers, Waarmakers. Zeer effectief, succesvol en living the personal dream. Maar tijdens de show delen ze niet alleen waar ze goed in zijn of de successen die ze hebben bereikt. Vooral het waarom achter hun roeping komt aanbod. Wat er voorafging aan het succes, de soms harde werkelijkheid en pijnlijke leerlessen. De reis ernaartoe! Door publiekelijk openhartig en gedetailleerd te praten over de levensreis (sommige gasten voor de eerste keer) leert publiek & gast iets nieuws over zichzelf, dat helend, dat groei is.

THE INNERVIEWER is de vertrouwde omgeving, om de ziel bloot te leggen, om echt gezien en gehoord te worden.

Wat kun je er allemaal verwachten:

  • innerviews met Irwin
  • BN'ers (Bijzondere Nederlanders)
  • taboedoorbrekende thema's/onderwerpen
  • motivational speaking
  • personal pitches, storytelling
  • betekenisvolle entertainment
  • lopend buffet, samen eten
  • netwerken, personal business
  • ontspanning/stoelmassage (- meerprijs)
  • q&a met Irwin & hoofdgast (- meerprijs)

De show wordt vastgelegd om later uitgezonden te worden op social media en hopelijk op TV (droom). Spreading stories of love! Because we all want the same thing. We want to be seen and heard. We want to matter. From the inside out. Kom dit ervaren!

THE INNERVIEWER
20 oktober de kick-off!

Tot dan!

Irwin

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws