Cultuurpodium Capelle

Monday Special + Annie Wine (Sunshine)

08-12zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 5,00Deurverkoop

€ 5,00Voorverkoop

Rock

>> Tickets kopen

Een avond in het Café van CAPSLOC met twee bandjes uit de regio.

MONDAY SPECIAL

Dit jonge kwartet polijst Rotterdamse branie met een flinke dosis soul. Aan de basis staan laidback zangpartijen en een superieur gitaar geluid die samen met een strakke ritme sectie koers weet te houden tussen blues en energieke rock. Monday Special zet een containervracht aan invloeden moeiteloos om in een solide eigen geluid.

Website
Facebook
YouTube

Annie Wine (Sunshine)
Deze jonge band bestaat uit een groep van verschillende invloeden uit de funk, blues en hardrock. Deze combinatie zorgt voor een catchy eigen sound om de oren op aangename wijze te penetreren waarbij gezelligheid en plezier centraal staan binnen de band en tijdens de show.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws