Cultuurpodium Capelle

*cancelled* Yes miss No Miss + Gunyama

27-10zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 5,00Deurverkoop

€ 5,00Voorverkoop

Hiphop

>> Tickets kopen

Een avond in het Café van CAPSLOC met twee bandjes uit de regio.

YES MISS NO MISS
Een saxofonist met een voorliefde voor jazz, een pianist met vingers vol soul, een drummer met ritme in het bloed, een gitarist die van gillende rocksolos houdt, een bassist met een passie voor disco, een zangeres met noten die soms uit haar tenen lijken te komen en een zanger wiens diepe stem ineens kan omslaan in rap.

Op een dag in 2017 gingen ze jammen en toen gebeurde het. Er ontstond iets nieuws, iets moois, iets dansbaar en tegelijkertijd mystieks. Alsof even alles klopte in de kosmos. Yes Miss; No Miss is een band van uitersten, een onwaarschijnlijke combinatie van muzikanten die samen een hele nieuwe authentieke muziekstroming voorstaan.

Het genre: Indie Soul. Met een vleugje jazz en een snufje pop wat samen een swingend geheel vormt. Soms gaat het om de liefde, soms klinkt er een protest. Maar altijd klinkt er de stem van deze generatie. Dat werd ook beloond met de publieksprijs bij de Rob Acda Award in het Patronaat in Haarlem.

GUNYAMA
Details doen er toe voor de heren van GUNYAMA en dat merk je. Hun eigenzinnige sound presenteert een facade van spacende gitaren, vindingrijke beats en verslavende synths. Voldoening halen ze uit eindeloos schaven aan songs en de zoektocht naar dat ene geluid. Met een energieke frontman met veel noten op zijn zang, weten de indierockers te inspireren.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws