Cultuurpodium Capelle

Steeler

13-10zaterdag

21:30Deur open

22:00Aanvang

€ 10,00Deurverkoop

€ 7,50Voorverkoop

Coverband

>> Tickets kopen

A Whole Lotta Led Zeppelin

Steeler is ontstaan uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Vier ervaren muzikanten die alles op alles wilden zetten om het gevoel van de legendarische Zep live optredens van de vroege 70s weer tot leven te brengen. Laat je grijpen door dat vuige, magische en authentieke gevoel van het vroege jaren zeventig geluid. Steeler neemt je mee op die trip en laat maar moeizaam los.

Het is dan ook niet voor niets dat de door Steeler in 2014 uitgebrachte live dvd door Led Zeppelin gitarist Jimmy Page zelf bekroond werd met de quote:
"Wow, these guys keep the Led Zeppelin flame burning in the best possible way".

Het bandgeluid dat Luca Giordano, JP Hofman, Jeroen Nielen en Lennard veldhoen neerzetten is angstig accuraat, hoogstaand en een genot om te ervaren.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws