Cultuurpodium Capelle

Rolling Stones Fanmeeting

16-12zondag

13:00Deur open

13:00Aanvang

€ 12,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

The greatest Rock and roll band in the world is still alive! De Stones tourde ook weer in 2018 in Groot BrittaniŽ aangevuld met andere Europese steden. Jagger werd in juli al 75, Keith Richards wordt het binnenkort op 18 december. Dat is dan ook de reden van deze jaarlijks terugkerende Keithbash.

Voor de 14e keer organiseert de Rolling Stones tributeband Undercover i.s.m. podium Capsloc deze jaarlijkse nationale Stonesfandag rondom de verjaardag van Keith Richards. En elk jaar komen vele Stonesfans uit heel het land maar ook uit BelgiŽ en Duitsland naar dit evenement.

Ieder jaar heeft Undercover een speciaal item. Vaak is dat het spelen van een geheel album. Dit jaar is dat de keuze van de Stonesfans en trouwe bezoekers van de Bash. Uit een lijst van 20 songs kan ieder die de Bash bezoekt zijn favoriete nummer kiezen. Nummers waarop het meest gestemd is worden gespeeld. Kijk hier voor de lijst en stem op je favoriete song!

Traditiegetrouw zal ook de Keith Richards tributeband The Keef Collective optreden met een bloemlezing aan Keith- maar ook Ronnie Wood songs.
Maar er is veel meer. Nog een tweede set van Undercover met vele Stoneshits, een enorme stand met Stonesmemorabilia, Stones filmbeelden op een groot scherm, een loterij met Stonesprijzen en Stonesfood. Altijd gezellig.
Dit te gekke Stonesfeest mag je dus niet missen!

Capsloc
Pelikaanweg 3, Capelle a/d Ijssel
Toegangskaarten via www.capsloc.nl
prijs: 10 euro voorverkoop, 12 euro aan de kassa.

Zaal open: 13.00 uur
Aanvang programma 13.45 uur tot 19 uur
Kijk ook op: www.rsundercover.eu

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws