Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

BUILD YOUR EMPIRE\ masterclass Songwriting

26-02maandag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

Masterclass

Ben jij de nieuwe generatie artiest maar weet je niet welke stappen je moet zetten om je skills naar een hoger level te tillen? Dan is Build Your Empire het traject om jou op het juiste pad te zetten.

Leer in 10 masterclasses verdeeld over 2018 alles over songwriting, producing, vocals, audio recording en het maken van een presskit. Eerder gaven namen als Placido, Chopz, Sherwin Blijd, Edi van Dicey en Jay-Way al workshops in CAPSLOC. Tijdens Build Your Empire helpen professionals uit de muziekindustrie jou stap voor stap op weg naar je eigen empire!

De workshops zijn gratis als je alle 10 de masterclasses volgt. Daarom betaal je bij inschrijving 50 euro borg. Als je het hele traject doorlopen hebt, krijg je aan het einde je borg terug!

Schrijf je in via info@capsloc.nl en kom op 29 januari naar de introductiebijeenkomst. Max. 15 deelnemers.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Get ready! Een van Nederlands grootste export producten en een van de beste eclectic-dj’s van Europa draaien de hele avond back to back! BIGGI, Irwan en MC Elton Jonathan zorgen gegarandeerd voor een keihard feestje en brengen Nederlandse house tot een hoogtepunt in ons eigen Capelle.