Cultuurpodium Capelle

BUILD YOUR EMPIRE\ INDUSTRY NIGHT

07-12vrijdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

Talentavond

Ontmoet het nieuwste Capelse talent tijdens de Industry Night! Op 7 december van 19.00 tot 22.00 uur presenteren de deelnemers van het 'Build Your Empire' traject zich aan het grote publiek in CAPSLOC, Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel.

Een jaar lang heeft CAPSLOC de deelnemers klaargestoomd voor Industry Night! Met maandelijks masterclasses (van o.a. Abigail Martina, Placido en Edi van Dicey) leerden de deelnemers alles over songwriting, producing, mixen & masteren, vocalcoaching, performance, de muziekbusiness en kregen zij mediatraining.

Tijdens Industry Night presenteren alle deelnemers zich met hun eigen showcase, pitch, muziek en video. Ook zal er een korte documentaire te zien zijn over het traject. Een panel van bekende professionals uit de Nederlandse muziekindustrie (waaronder MC Winne en Sherwin Blijd) geeft de deelnemers tips mee voor hun verdere muzikale carrière en beoordeelt hen op groei, muzikaliteit, professionaliteit, originaliteit en potentie. Een bijzondere avond, volledig in het teken van deze fantastische deelnemers!

Tot 7 december!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws