Cultuurpodium Capelle

Interface Vibe

27-01zaterdag

21:30Deur open

22:00Aanvang

€ 13,50Deurverkoop

€ 11,50Voorverkoop

Dansavond

>> Tickets kopen

**Interface Vibe

Interface Vibe is een EDM feest dat de koppeling brengt tussen (nog niet) Internationaal bekende DJs en reeds bekende DJs. Deze editie wordt gehouden in CAPSLOC in Capelle aan den IJssel op zaterdag 27 januari 2018 tussen 22.00 02.00 uur.
Deze editie heeft een zeer gevarieerd aanbod van waanzinnig goede DJs en daar zijn wij als Interface Vibe heel erg trots op.
De line up is als volgt:
Om de avond lekker te beginnen zal King Alert het publiek warm gaan draaien om vervolgens uit je dak te gaan bij Bougenvilla, hij zal met zijn bekende opzwepende percussie en dikke ronde kicks de zaterdagavond over laten gaan in de zondag waar DJRBBEAT met zijn muzikale mixen van future house, moombahton en deephouse de beentjes van de vloer krijgt. Als afsluitende act komt Sophie Francis de bühne op en zal met haar tomeloze energie en waanzinnige mix van diverse edm muziek deze editie waardig afsluiten.
Kaarten online € 11,50
Aan de deur € 13,50

18 +

LINE UP

**King Alert

Paul Goudsmit is part-time leraar economie op een school in Almere en YouTuber. Hij begon met het YouTube-kanaal King Alert in februari 2016 waarin hij roddels en meningen verkondigt over voornamelijk Nederlandse YouTubers. KingAlert is gebaseerd op het Amerikaanse DramaAlert.
Het wordt in de media ook wel omschreven als de RTL Boulevard van YouTube Nederland. Eerder had hij al jaren het YouTube-kanaal TheKing77nl waarop hij vooral gamevideos upload en af en toe vlogs. Zijn keuze om KingAlert te beginnen moet een gouden greep geweest zijn. Het kanaal heeft inmiddels ruim 130.000 abonnees verkregen.
De komst van het YouTube-kanaal was niet geheel ongemerkt voorbij gegaan aan de jonge YouTube-community. De veertiger staat bekend om zijn rauwe mening over van alles wat hem voor de voeten komt en heeft een hekel aan hypocrisie, wat hij de YouTube-community wel eens verwijt.
Sedert 2016 houdt hij zich bezig met het DJ vak en heeft op diverse feesten/events gedraaid. Zijn muziekkeuze is voornamelijk big room, future house & deephouse.
https://www.facebook.com/KingAlert/

**DJRBBEAT

Geboren in 1996 in Capelle aan den IJssel.
Op de leeftijd van 13 jaar krijg hij zijn eerste gitaarlessen, echter al snel bleek dat de beats hem meer lagen en ging zich concentreren op het DJ vak. Hij leerde alle ins en outs van het DJ vak en kreeg langzaam maar zeker meer optredens. Naast het draaien heeft DJRBBEAT zich ook toegelegd op het produceren van nummers en sinds 2012 heeft hij al vele eigen nummers uitgebracht o.a. te beluisteren op Soundcloud en Spotify.
Naast optredens in o.a. Factory 010 (Rotterdam), Dancetour, Gay pride Amsterdam heeft hij ook ook op diverse events gedraaid in landen zoals o.a. Italië, Spanje en België.
Iedere zaterdagavond tussen 23.00 24.00 uur heeft hij zijn eigen EDM radioshow op ATOS/RTV.
Hij organiseert ook diverse dance events, waarvan Interface Vibe er één van is.
http://www.djrbbeat.com/

**BOUGENVILLA

Bougenvilla Lets get Elevated Strakke pompende beats, uitdagende opzwepende percussies en tropisch hete sets zijn trademarks van deze jonge getalenteerde DJ / Producer uit Rotterdam .
Omdat hij is opgegroeid in een muzikale familie, werd muziek een belangrijk onderdeel van zijn leven. Hieruit is zijn liefde voor elektronische muziek ontstaan. Al snel werden zijn CDJ-2000s en zijn PC his favourite weapons of choice.
Om zijn eigen muzikale creativiteit vorm te kunnen geven is Bougenvilla (ook wel bekend als Shefida Nagel) op jonge leeftijd begonnen met produceren. Geïnspireerd door oa: Chocolate Puma, ATFC, Hardwell en Muzzaik. Opzwepende percussie en dikke ronde kicks waren de ingrediënten van zijn muzikale cocktail. Voor diepgang en stevigheid worden er uitstapjes gemaakt naar deep house en tech house. Kwaliteit is hierin zijn credo.

Tijdens een DJ contest in Rotterdam met internationale bezetting is Bougenvilla 2de geworden,maar werd volgens de deskundige jury leden gezien als een van de meest veelbelovende talent van zijn leeftijd. Het heeft ook niet lang geduurd voordat Shefida op Rotterdamse podia zijn sound mocht vertegenwoordigen. Amper 19 jaar oud stond hij met namen als R3hab en Shermanology in tenten als Maassilo, Factory010, Toffler, The VIP Room, Cinema, Club BED, OceanDiva, Saint Tropez, de Tuin en Thalia Lounge. Ook internationaal heeft men kennis gemaakt met de Elevated sound van Bougenvilla.
https://www.facebook.com/BougenvillaNL/

*Sophie Francis

Hoe raar kan het lopen. Dat is wel van toepassing op de carrière start van Sophie Francis.
Op 14 jarige leeftijd kreeg zij een schoolopdracht om binnen 9 maanden een vaardigheid te beheersen. Aangezien Sophie al een muzikale achtergrond had besloot ze het DJ vak onder de knie te krijgen en dat is gelukt. Al snel draaide ze regelmatig in Het Pumpke waar ze zag dat muziek mensen nader tot elkaar brengt. Eind 2015 werd Sophie naar Zuid-Afrika uitgenodigd voor een tour waar ze draaide op de mainstage van The Ruins Festival in St. Francis Bay, gevolgd door een club show at The Coco Clubin in Cape Town en een optreden in een nationaal TV programma Expresso met 1,5 miljoen kijkers.
Vanaf 2016 is het mega hard gegaan met haar carrière, platenlabels ontdekte haar talent en ze werd gevraagd om te draaien op diverse festivals en de beste clubs wereldwijd. Dat jaar werd ze ook gevraagd om als New Discovery special guest op te treden in BCM Mallorca waar ze samen met Martin Garrix op het podium Back2Back optrad.
Haar eerste vocal track genaamd Walls bereikte de nationale hitlijsten. In 2017 tekende Sophie bij Spinnin Records en sinds die tijd is het echt losgebarsten. Songs als Without You en Lovedrunk volgde elkaar snel op en Sophie ging draaien op de grotere festivals zoals o.a. Tomorrowland, Ultra, Storm Festivals in China en Parookavilel in Duitsland.
Op 27 januari draait Sophie op Interface Vibe, een Dance event waar bekende Djs met (nog) iets minder bekende DJs heerlijke muziek ten gehore zullen brengen.
https://sophiefrancismusic.com/

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws