Cultuurpodium Capelle

BIGGI + IRWAN | hosted by MC Elton Jonathan

16-02vrijdag

20:30Deur open

21:00Aanvang

€ 10,00Deurverkoop

€ 7,00Voorverkoop

Dansavond

>> Tickets kopen

GET READY! EEN VAN NEDERLANDS GROOTSTE EXPORT PRODUCTEN EN EEN VAN DE BESTE ECLECTIC-DJS VAN EUROPA DRAAIEN DE HELE AVOND BACK TO BACK! BIGGI, IRWAN EN MC ELTON JONATHAN ZORGEN GEGARANDEERD VOOR EEN KEIHARD FEESTJE EN BRENGEN NEDERLANDSE HOUSE TOT EEN HOOGTEPUNT IN ONS EIGEN CAPELLE.

Irwan
Hij staat bekend als één van de beste eclectic-dj's van Europa. Lang voordat de term 'eclectic' zelfs bestond, draaide Irwan Kartosen al een unieke mix van house, hiphop en r'n'b. Een carrière die begon in de legendarische Amsterdamse club RoXY groeide zo al snel uit tot een trendsettende missie langs feesten en festivals over de hele wereld. Met de toegenomen aandacht voor urban is Irwan's stijl populairder dan ooit; zijn gigs varië ren van residencies op toonaangevende clubavonden als Treetz, Sneakerz en Ex Porn Star tot festivals als Dance Valley, Mystery Land en de FFWD Dance Parade. Tel daarbij op zijn talloze optredens in het buitenland, en DJ Irwan is een naam om rekening mee te houden. In het verleden al eens genomineerd voor een MOBO (Music Of Black Origin) Award en een Dutch Urban Award in de categorie Best Urban DJ, tegenwoordig een graag geziene gast op bijna elke internationaal urban-evenement. Zijn talenten voor produceren en zingen zijn veelbelovende tekens voor de toekomst, DJ Irwan is gearriveerd en gaat niet meer weg!

Biggi
Voor Biggi is de wereld niet genoeg! Hij wil groter zijn en het het hele universum van zijn muziek laten genieten. Als een van Nederlands grootste export producten op dit moment, Biggi samen met helden als R3hab en Hardwell, maakte Biggi eclectische muziek tot wat het nu is: Nederlandse House! Sinds 2010 draait Biggi gemiddels zon 250 optredens per jaar en hij wordt geboekt op de meest populaire discotheken en clubs in Nederland, zoals; Bermuda, Bloomingdales, Kerkplein, Beachclub Vroeg, Off Corso, Thalia Lounge, Beachclub Sunrise, 013, Mezz en Effenaar. Ook andere evenementen en festivals zijn bekend met Biggi: Nope is Dope, Crazy Sexy Cool, Mysterious, Latin Village Festival, Dancetour, City of Dance, Gigadance, DV Festival, Dance Boulevard en Intents Festival. Uiteraard veroverd hij de wereld met optreden in heel Europa! So get ready and be bigger!

DJ Mainstreet
Met zijn keiharde mixing skills en focus op vloeiende overgangen laat eclectic DJ Mainstreet een onuitwisbare indruk achter. Hij draaide klassieke sets op WE ALL LOVE 80s 90s 00s in Panama Amsterdam en is de resident DJ van Cultuurpodium CAPSLOC. Hier geeft DJ Mainstreet ook regelmatig workshops om jongeren kennis te laten maken met het DJ-vak.

Maar niet alleen in Nederland maakte het publiek kennis met de sets van DJ Mainstreet. Ook op het Indonesische Bali en het Spaanse eiland Mallorca liet hij feestgangers dansen. Zo draaide hij in Beach House, Club Seven, Shooters en het populaire De Heeren van Amstel.

Door zijn verregaande passie voor muziek, kan hij met de diversiteit in sets alle kanten op. Als ware publiekspsycholoog voelt hij feilloos aan hoe de sfeer is en waar de feestgangers behoefte aan hebben.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws