Cultuurpodium Capelle

UITVERKOCHT SABOAH met Menxl + Gazooth + DJ Teddy

03-03zaterdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 10,00Deurverkoop

€ 7,50Voorverkoop

Rock

>> Tickets kopen

**CAPSLOC presenteert SABOAH! De kampong (het dorp) maakt zich op, de saboah (tent van bamboe) wordt neergezet en het feest kan beginnen! **

Saboah is een Molukse muziekavond voor iedereen uit Capelle en omstreken. Moluks of niet Moluks, jong, oud of iets er tussenin: laat je meeslepen door dansbare ritmes en tropische geluiden. Neem een drankje, eet een hapje en waag misschien zelfs een dansje. Vanavond mag het!

Deze editie: Menxl, Gazooth en DJ Teddy

GAZOOTH
Ooit begonnen als een gelegenheidsbandje heeft Gazooth zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een ware muzikale live-act en is de band in diverse circuits geen onbekende. Het repertoire bestaat uit swingende covers uit de jaren 70 tot heden waarbij diverse stijlen zijn opgenomen zoals Motown, Soul, Funk, 70th/80th/90th, R&B, Dance. Er worden onder andere covers gespeeld van Jackson 5, Diana Ross, EW&F, Chaka Khan, Michael Jackson, Prince, Justin Timberlake, Bruno Mars, Daft Punk, Maroon 5. Door het brede repertoire is Gazooth voor diverse gelegenheden zoals discotheken, dance-parties, bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals, voor jong en oud de geschikte band. De covers worden op eigen wijze gearrangeerd. Gepaard met een overtuigende performace op podium weet Gazooth zich hiermee als live-act van andere coverbands te onderscheiden.
Daarnaast heeft Gazooth voor verscheidene artiesten in het voorprogramma gestaan waaronder Lois Lane, Hans Dulfer en Mother's Finest.

Bezetting:
- Johannes Papilaya (Lead Vocals)
- Adriana Romijn (Lead Vocals)
- Paul Raja Boean (Guitar)
- Richard Tamaela (Bass)
- Johan Suripatty (Keyboard)
- Marcel Tumansery (Keyboard)
- Jean-Paul Gaspersz (Drums, Vocals)

MENXL

Een unieke samenkomst van een muzikale familie, die hun sporen hebben verdiend in de Molukse muziekwereld in Nederland.

In de jaren '80 waren ze niet weg te denken bij welk feest dan ook.

De broers Harry en Sonny samen met wijlen Ben Latuheru op drums, speelden de zalen plat met hun driemansformatie 'Men-X'.
En zangeres Nancy trad overal op met haar band 'Volunteers'.
Beide formaties waren vooral ook bekend van "Moluccan Moods"-avonden in Paradiso-Amsterdam. En natuurlijk de welbekende nummers; Without You van Men-X en Adzal Ku van Volunteers die beiden door Moluccan Moods op vinyl werden uitgebracht.

Voor Saboah hebben ze hun zoon, dochters, schoonzus en jongere broertje bij elkaar geroepen om samen lekkere funkie oldies ten gehore te brengen. En natuurlijk de oude nummers van Men-X en Volunteers!!!

MenXL:
Nancy Tumansery-Molle - lead vox
Ilona Sohilait-Hitijahubessy - vox
Chavalee Sohilait - vox
Laquisha Sohilait - vox
Kay-Leigh Tumansery - keyboard/vox
Gianni Tumansery - drums
Saturniņo Muskita - sound/graphics/visuals
Harry Tumansery - guitars/lead vox
Sonny Sohilait - bass/vox
Chris Muskita - percussion

DJ TEDDY
Uit de hand gelopen mooie hobby noemt de in Hollandia (voormalig Nederlands Nieuw-Guinea) geboren zoon van een Molukse vader en Papuase moeder het. Teddy Talapessy alias DJ Teddy! Vanaf zijn 15e draaide DJ Teddy al met Lps, singles en cassettes. Sinds de jaren 90 is DJ Teddy te vinden in verschillende clubs door heel Nederland. Tegenwoordig draait DJ Teddy in zowel grote als kleine clubs zoals North Sea Jazz Club en Melkweg. Ook is hij vaak te vinden in voorprogrammas van o.a. Re-Play, Kenny B, Boris en Berget Lewis. Zijn muziekgenre is heel erg breed! Dance, Disco, Soul ,R&B ,Jazz, Reggae, reggaeton, Southern rock en traditonal (pacific sound). Dus muziek voor ieder wat wils!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws