Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

Dikke Bands, Drie Bier: Dieselburner + Rene SG

26-01vrijdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

€ 6,00Deurverkoop

€ 6,00Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

Drie lekker harde bands, drie lekker koude pils (gratis!). Mooi werk om je week mee af te sluiten en het weekend mee te beginnen. Editie #1 met Container, Dieselburner, Rene SG n Winterbok!

Rene SG
Facebook

Dieselburner
Facebook

Container (CANCELED)

Container is een stoner/heavy/garage rockband uit Utrecht, opgericht rond 2009 door slaggitarist Hayo Terband en drummer Erwin van der Laan. Niet lang daarna voegden tweede gitarist Rutger Kuipers, bassist Abe Gilijamse en zanger Daan Kleinveld zich bij de band. In deze bezetting werd in 2011 in Utrecht de eerste demo opgenomen met hulp van producer Evert Aalten (Jackie Please, Boot recordings).

De jaren daarna stonden vooral in het teken van het schrijven van nieuw songmateriaal. In de zomer van 2014 vond er een wissel in de bezetting van de bas plaats en trad Boudewijn de Kraaij tot de band toe. Er werd meer songmateriaal geschreven, en uiteindelijk belandden er acht nummers op de debuut-LP Mountains of Gaia. Deze plaat, opgenomen in de Benschopse Barn In The Meadow-studio van Jordi Langelaan (Monomyth, Racoon, My Blue Van) werd op 26 maart 2017 gepresenteerd in een volgepakt dBs, Utrecht. De plaat ontving lovende recensies (zie onder). Container stond op podia met o.a. Dub Trio (USA), Komatsu, Glowsun (F), Motorowl (D) en Zun Zun Egui (Jap/UK).

Containers geluid is benvloed door verschillende rockstijlen, varirend van stoner rock (Kyuss, Fu Manchu, Colour Haze), 70s rock (Sabbath, Purple, Blue Cheer), garagerock (MC5, Stooges) tot psychedelische rock en postrock.

Facebook
Bandcamp
Soundcloud
Container - Mountains of Gaia (full album)

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Get ready! Een van Nederlands grootste export producten en een van de beste eclectic-dj’s van Europa draaien de hele avond back to back! BIGGI, Irwan en MC Elton Jonathan zorgen gegarandeerd voor een keihard feestje en brengen Nederlandse house tot een hoogtepunt in ons eigen Capelle.