Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

SMASHFEST

19-05zaterdag

14:30Deur open

15:00Aanvang

€ 15,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Festival

>> Tickets kopen

Smashfest 2018 vindt plaats op zaterdag 19 mei. De eerste twee namen voor het jaarlijkse hardcore festival zijn beiden voor het akoestische podium: de Engelse sad folk sensatie Crywank en Nederland's rock hoop Sealow. We zijn hier trots op: Crywank is niet zo vaak in Europa maar heeft zojuist nog een uitverkochte tour door AustraliŽ gedaan, terwijl Sealow onder andere al een Spaanse tour in de pocket heeft!

Line-up:

Crywank (UK)

Sealow

CAPSLOC is kindvriendelijk, daarom hebben we besloten om Smashfest in 2018 gratis te maken voor alle kids onder de 12 jaar. Je hoeft dus geen oppas te regelen, wel goeie gehoorbescherming!

Tijdens de komende maanden komen er nog eens meer dan tien namen bij en kondigen we ook de festivalmarkt aan. Parkeren bij CAPSLOC is gratis, de zaal is goed bereikbaar met het OV en tickets zijn maar een tientje in de voorverkoop.

Artwork door Fleur van Harmelen. Smashfest wordt georganiseerd in samenwerking met Smithsfoodgroup DIY.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Get ready! Een van Nederlands grootste export producten en een van de beste eclectic-dj’s van Europa draaien de hele avond back to back! BIGGI, Irwan en MC Elton Jonathan zorgen gegarandeerd voor een keihard feestje en brengen Nederlandse house tot een hoogtepunt in ons eigen Capelle.