Cultuurpodium Capelle

SMASHFEST

19-05zaterdag

14:30Deur open

15:00Aanvang

€ 15,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Festival

>> Tickets kopen

Smashfest 2018 vindt plaats op zaterdag 19 mei. Met 18 Miles, Slow Crush (BE), Kids Insane (ISR), Canvas (UK), Giver (DE), WRCKG, Rites, Lingering en Immersed is het reguliere podium al gevuld, terwijl ook de akoestische line-up al helemaal rond is: de Engelse sad folk sensatie Crywank, Nederland's rock hoop Sealow, Portugal's We Bless This Mess, Duitsland's Oclaire en onze Noorse punker Balle Malurt komen allen naar Capelle.

We zijn trots op onze bands: Met 18 Miles is één van de beste, hedendaagse Nederlandse hardcore bands vastgelegd, Slow Crush werd al voor 2018 getipt door Metal Hammer en met Immersed is één van de meest veelbelovende post-hardcore bands van eigen bodem binnen gehaald. Crywank is niet zo vaak in Europa maar heeft zojuist nog een uitverkochte tour door Australië gedaan, Sealow heeft onder andere al een Spaanse tour in de pocket, WBTM stond vorig jaar nog op Eurosonic en Balle zagen we ook in 2016 al op Smash, toen als onderdeel van een mega Europese tour!

Line-up:

18 Miles

Kids Insane (ISR)

Slow Crush (BE)

Canvas (UK)

Giver (DE)

Rites

WRCKG

Immersed

Lingering

Akoestisch

Crywank (UK)

Sealow

Balle Malurt (NO)

We Bless This Mess (PT)

Oclaire (DE)

CAPSLOC is kindvriendelijk, daarom hebben we besloten om Smashfest in 2018 gratis te maken voor alle kids onder de 12 jaar. Je hoeft dus geen oppas te regelen, wel goeie gehoorbescherming!

Parkeren bij CAPSLOC is gratis, de zaal is goed bereikbaar met het OV en tickets zijn maar een tientje in de voorverkoop.

Artwork door Fleur van Harmelen. Smashfest wordt georganiseerd in samenwerking met Smithsfoodgroup DIY.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws