Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

TIHALO presents MASSADA support: Eseu Palaloi

07-04zaterdag

20:30Deur open

21:00Aanvang

€ 15,00Deurverkoop

€ 10,00Voorverkoop

Concert

>> Tickets kopen

TIHALO PRESENTS MASSADA

In de aanloop naar 30 juni waarop Tihalo II plaats gaat vinden warmen we jullie graag alvast een beetje op en brengen we jullie alvast in de Tihalo vibes met Tihalo presents Massada. Met Eseu Palaloi als voorprogramma.

MASSADA
Eigenlijk heeft deze band natuurlijk geen introductie meer nodig. Dit jaar vieren ze hun 40-jarige bestaan met een clubtour en een dvd release.
Voor wie toch nog even (een deel van) het hele verhaal wil lezen;

De band begon in de jaren 60 als The Eagles en speelde voornamelijk op Molukse feesten. Toen de Amerikaanse Eagles hits in Nederland begonnen te scoren werd de groepsnaam in 1973 in Massada veranderd.

In 1978 verscheen het langverwachte debuutalbum Astaganaga met de hitsingles Dansa en Latin Dance. Latijns-Amerikaanse ritmes overgoten met een Moluks sausje.

De opvolger verscheen in mei 1979 Pukul Tifa klonk "Molukser" dan het debuutalbum en diezelfde maand speelde Massada op Pinkpop, daarna volgde o.a. een tournee door Duitsland.

In 1980 kwam het derde album uit; Pusaka bevatte de single Sajang . Deze single, die opviel vanwege het dames- en kinderkoor, bereikte in Nederland de nummer 1-positie van de hitparades.

Anno 2018 speelt Massada, onder leiding van voorman Johnny Manuhutu nog steeds de sterren van de hemel op binnenlandse en buitenlandse concertpodia, en op 07 april dus in CAPSLOC, Capelle aan den IJssel.

Mae ite keku tiha
Let us beat the Drum

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Who run the world? Tijdens de female take-over is het antwoord duidelijk. I Am Aisha en K.I.M.M.I.E.D! Zaterdag 24 februari! Be there!