Cultuurpodium Capelle

Plaatjes met Paul

20-04vrijdag

20:00Deur open

20:00Aanvang

Gratis

Event

IEDERE DERDE VRIJDAG VAN DE MAAND OPENT CAPSLOC HAAR DEUREN VOOR "PLAATJES MET PAUL". EEN MUZIEKCAF… WAARBIJ DE HARDERE MUZIEKSTIJLEN DE BOVENTOON VOEREN.

De klassiekers van onder anderen Slayer, Flogging Molly, Nirvana, Rage Against the Machine, Electric Six, Tenecious D en Kiss worden luidkeels meegezongen. Fans van het tastbare, die toch liever het gekraak van de naald op een plak vinyl over de speakers horen, kunnen ook hun ei kwijt. De draaitafel staat er speciaal om jouw platen ten gehore te brengen. De uitgelezen kans om je collectie eens door te spitten en ouderwets met je plaat onder de arm op pad te gaan!

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws