Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

CadyBarz

18-04woensdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

Workshop

HÊT PLATFORM VOOR RAPTALENT IN CAPELLE WAAR JIJ JOUW BARS KUNT SPITTEN EN JE FLOWS EN PUNCHLINES KUNT UPGRADEN! DOE MEE AAN DE WORKSHOP EN OPEN MIC EN BATTLE VOOR JE EIGEN VIDEO. CAPSLOC PROMOOT JOUW VIDEO VIA SOCIAL MEDIA.

19.00 - 20.00 uur - workshop door Edi (Dicey)
20.00 - 21.00 uur - open mic/pak de mic, show your skills, have some fun

Hosted by: Teddyjuice Koeiman
DJ: Dj Raw Kehn

Edinho Van Dicey
Beter bekend als Edi, zoon van een Surinaamse vader en Nederlandse moeder, is opgegroeid in de Gillis Wijk in Delft. Hij groeide op in een familie van 5, namelijk zijn moeder en zusters. Het was niet altijd even makkelijk voor Edi als enige jongen. De afwezigheid van zijn vader, zorgde voor veel problemen tijdens zijn jeugd. Ik moest me volwassen opstellen, al vanaf een jonge leeftijd. Muziek werd zijn uitlaatklep. Platen van artiesten zoals Tupac, Snoop Dogg en dr, Dre stonden op repeat.

Nadat hij op z'n 15e van Sparta af moest, vanwege ondermaatse schoolresultaten, gebruikte hij zijn vrije tijd vooral om te oefenen aan z'n raps. Na verschillende plaatselijke podia te hebben mogen betreden, besloot hij om het serieuzer aan te pakken en begon hij met het maken van z'n eigen beats. Niet lang daarna vormde hij met 4 jeugdvrienden de productiegroep Dicey. Hiermee behaalden zij, zowel landelijk als internationaal succes en zij werkten samen met artiesten zoals, SFB, Frenna, Angelo King en dr. Dre protegé Bishop Lamont.

Na jaren voor andere mensen geschreven en geproduceerd te hebben, heeft Edi besloten om zijn eigen ep uit te brengen. Het is nu tijd om mijn verhaal te vertellen. Ik heb zoveel meegemaakt en ik wil vooral de jongere generatie een kant van hiphop laten zien, die dichter bij de realiteit ligt. aldus Edi. Inspiratie haalt Edi uit zowel de positieve als negatieve gebeurtenissen in zijn leven. Op mijn ep hoor je mij rappen over verschillende soorten sounds, waarbij ik elke track vocaal en tonaal uniek benader. Elke track heeft zijn eigen vibe. Zijn Coole Jongen ep zal uitkomen op 8 september, met gastbijdrages van o.a. Lina Ice, Rabby Racks en Royki en producties van Dicey, Nick Vall, The Kiddo en Jawasaki.

YouTube

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

Net bevestigd

Tot het einde van het jaar biedt CAPSLOC je de kans om te leren van de pros. Op 2 oktober is dat niemand minder dan master engineer Chopi, bekend van Akwasi, Justice League en Winne. Hij zorgt voor een keiharde masterclass mastering.