Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

CadyBarz\Restyle your Attitude workshop door Kay Slice (Brandwerk)

24-01woensdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

Open Mic

HÉT PLATFORM VOOR RAPTALENT IN CAPELLE WAAR JIJ JOUW BARS KUNT SPITTEN EN JE FLOWS EN PUNCHLINES KUNT UPGRADEN! DOE MEE AAN DE WORKSHOP EN OPEN MIC EN BATTLE VOOR JE EIGEN VIDEO. CAPSLOC PROMOOT JOUW VIDEO VIA SOCIAL MEDIA.

In 2018 staat CadyBarz volledig in het teken van \Restyle Your Attitude. Aansluitend op het \Build Your Empire masterclass programma, krijgen deelnemers de fijne kneepjes van het vak voorgeschoteld, met workshops van bekenden.

19.00 - 20.00 uur - workshop \ Restyle Your Attitude door Kay Slice
20.00 - 21.00 uur - open mic/pak de mic, show your skills, have some fun

Hosted by: Teddyjuice Koeiman
DJ: Dj Mainstreet

Kay Slice
MC, poëet & vocalist, wie schrijft die blijft en Kay Slice schrijft en slicet. Snijdend door beats papier en kenmerkend door zijn scherpe teksten en strakke flows. Door HIJS (Hip Hop In Je Smoel) beschreven als een geheel eigen en fijn geluid. Kay is frontman van de formatie Brandwerk waarmee hij onder andere in de finale van de grote prijs stond en optrad voor de koninklijke familie. Zijn beeldende teksten brachten hem op veel plekken zo toerde hij afgelopen jaar met de Poëziebus door Nederland en België en was hij onder meer te zien bij Paginagroots en Woorden Worden Zinnen. Ook digitaal is Mr Slice scherp wekelijks deelt hij slices van teksten op Instagram & Facebook: @kaysliced.

YouTube

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Get ready! Een van Nederlands grootste export producten en een van de beste eclectic-dj’s van Europa draaien de hele avond back to back! BIGGI, Irwan en MC Elton Jonathan zorgen gegarandeerd voor een keihard feestje en brengen Nederlandse house tot een hoogtepunt in ons eigen Capelle.